Ugrás a tartalomra
M4 Sport logo

Újabb labdarúgó közvetítési jogokkal erősít a közmédia sportcsatornája

Történelmi megállapodást kötött az MTVA és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), amelynek értelmében 2028-ig az M4 Sport lesz a magyar labdarúgó-válogatott, valamint a következő két Európa-bajnokság kizárólagos hazai közvetítője. Az UEFA EURO 2024 és 2028 valamennyi mérkőzése mellett az UEFA Nemzetek Ligája döntőjét is közvetíti a közszolgálati sportcsatorna.

 

A most meghosszabbított szerződés idén a második történelmi megállapodás az M4 Sport számára. A spotcsatorna korábban már bejelentette, hogy 2024-ig rendelkezik az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzései kapcsán az első választás jogával. A mostani szerződés eredményeképp az M4 Sport a jövőben is egyértelműen piacvezető lesz a sportcsatornák körében.

 

„A mostani szerződésünkkel biztosítottá vált, hogy a többi csapatsporthoz hasonlóan, a labdarúgó válogatottunknak is az M4 Sport lesz az otthona. Nem kérdés, hogy ezzel a szerződéssel az M4 Sport a legnépszerűbb és legnézettebb sportjogokról szóló együttműködést kötötte meg. A nyári Eb-döntő és a három magyar vonatkozású csoportmérkőzés a teljes hazai piacon 2021 eddigi legnézettebb műsorai. Abban bízunk, hogy a következő két kontinenstornára is kvalifikálja magát nemzeti tizenegyünk. Az UEFA Nemzetek Ligája döntőjében pedig – mivel feljutott a legmagasabb ligába – jövőre biztosan a kontinens legerősebb csapataival mérkőzhet meg, mi pedig közvetíteni fogjuk” – fogalmazott Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott