Ugrás a tartalomra
UPC Direct logo

Újabb okostévéken használható a UPC Direct Now

2019. novemberében vezettük be új, innovatív szolgáltatásunkat, mellyel a tévézést még könnyebben hozzáférhetővé tettük, hogy még több élményt tudjunk biztosítani nektek. A UPC Direct Now alkalmazással bárhol és bármikor nézhetitek kedvenc műsoraitokat, ráadásul az interaktív EPG műsoremlékeztető beállításával az alkalmazás időben jelez a kedvenc filmetek indulása előtt. Emellett egyes csatornák esetében az Újraindítás opcióval az aktuális műsor visszatekerhető a legelejére, a Visszajátszás menü alatt pedig elérhetőek az előző napok adásai.

 

A UPC Direct Now alkalmazás okostelefonon, tableten, laptopon és okostévén is elérhető, Android és iOS operációs rendszereken is fut, és bármely böngészőből megnyitható – sőt lehetőséged nyílik chromecast használatára is. Az applikációt ingyenesen letölthetitek, és mindössze egy előfizetéssel egyidejűleg akár több képernyőn is fogyaszthattok tartalmakat – nincs többé családi parázsvita az esti tévézés körül, hiszen mindenki nézheti a saját kedvencét a saját eszközén.

 

Az országosan elérhető tv-szolgáltatók hasonló termékei közül egyedül a UPC Direct Now érhető el Smart TV alkalmazásként is, és jelenleg az alábbi eszközökön érhető el:

  • 2016 és 2019 között gyártott Samsung TV készülékeken,
  • 2019-ben gyártott Panasonic televíziókon,
  • illetve azokon a 2018-ban gyártott televíziókon, amelyek a Vestel International cég termékei. Ezek közé tartozik a Toshiba, Hitachi, Sharp és a JVC.

 

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy készüléked a Vestel gyártotta és melyik évben, ezt könnyen megtudhatod:

  • A gyártási évet és hónapot a készülék hátoldalán található vonalkódba rejtették el: a számsorban bekeretezett 4 számjegy a gyártási évet illetve hónapot jelenti. Ha például ez a szám 1810, akkor a tévéd 2018. októberében került legyártásra.
  • A Vestel termékeinek egy külön ismertetőjegye, hogy a termékcímkék mindig papírból készülnek, soha nem műanyagból.

 

Jó hír az LG smart TV tulajdonosoknak, hogy hamarosan ezeken a készülékeken is elérhető lesz az applikáció.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott