Ugrás a tartalomra

Újabb szolgáltatónál érhető el a Nicktoons május 1-jétől

A ViacomCBS és a Tarr Kft. közötti együttműködés kiterjesztéséről kötött megállapodásnak köszönhetően érkezik a szolgáltató kábelcsatornái sorába és a MobilTV kínálatába a Nicktoons gyermekcsatorna és a Nickelodeon csatornacsalád népszerű sorozatait bárhol és bármikor elérhetővé tevő Kópétár.

 

A jelenlegi járványügyi veszélyhelyzetben, amikor a családok egész nap otthon tartózkodnak, jelentősen megnőtt az igény a gyermekeknek szóló, kitűnő szórakozást nyújtó és interaktív módon ismereteket átadó televíziós tartalmak iránt. A Tarr Kft. kábeltelevíziós előfizetői számára péntektől elérhetővé válik a Nickelodeon márkacsaládjába tartozó, 24 órában humoros rajzfilmeket sugárzó Nicktoons gyermekcsatorna. Az alapcsomag részeként nézhető új csatornán olyan, már bizonyított sikersorozatok mellett, mint a Spongyabob Kockanadrág, A Lármás család és a Tündéri keresztszülők, láthatóak lesznek újabb sorozatok is, mint A Casagrande család, a Lego City kalandok és a Szivárványos egyszarvú pillangócica.

 

A Nickelodeon, a Nick Jr. és a Nicktoons csatornákról ismert, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt remek szórakozást nyújtó népszerű sorozatokból kínál okoseszközökön és online bárhol és bármikor megtekinthető válogatást a május 1-jén induló Kópétár. A rendszeresen újabb sorozatokkal és epizódokkal frissülő önálló videótárban az induláskor a nagyobb korosztály számára elérhető lesz a SpongyaBob Kockanadrág, a Hé Arnold és a Madagaszkár pingvinjei animációs sorozatok, illetve a Veszélyes Henry élőszereplős széria. A kisebb gyerekek pedig olyan, hasznos ismereteket szórakoztatva átadó rajzfilmsorozatok lesznek elérhetőek, mint a Dóra és barátai, amely interaktív, táncos, éneklős formában ismerteti meg velük az angol nyelvet, illetve A Mancs őrjárat, melynek kedvelt kutyusai a kisgyerekek problémamegoldó készségeket fejlesztik.

 

A Kópétárat bármely, portfóliójukban jelenleg is megtalálható Tarr tv kiscsomag előfizetői díjmentesen vehetik igénybe a Tarr MobilTV alkalmazáson keresztül webes felületen, okostelefonon vagy okos tv készüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott