Ugrás a tartalomra
Da Vinci logo

Ünnepi kedvencek kódolatlanul a Da Vinci TV-n

Az új év elejéig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV csatornája a PR-Telecom és a Tarr Kft., a kábeles távközlési piac meghatározó szolgáltatóinak kínálatában, összesen közel 200,000 háztartásban. A csatorna a közelgő ünnepkörre és a kódolatlan téli szünetre számos hasznos kapcsolódó műsort kínál, december 24-én és 25-én pedig idén is ünnepi összeállítással jelentkezik.

 

Eljött a forrócsoki, a kényelmes pulcsik és a kedvelt ismeretterjesztő műsorok ünnepi időszaka! A Da Vinci TV ezért a téli szünetben két szolgáltatónál is díjmentesen érhető el. A természettudományos oktatási műsorairól ismert Da Vinci Kids segíti okosan lefoglalni és bevonni a gyerekeket. A természetes kíváncsiságot veszi alapul, és megismerteti velük a felfedezés örömét.

 

Az ünnepi időszakban a Tarr Kft. kínálatában a 66-os programhelyen december 20. és január 2. között, a PR-Telecom kínálatában pedig a 130-as csatornahelyen december 22-től január 3-ig nézhető minden előfizető számára az ismeretterjesztő csatorna.

 

Milyen tartalmak várják a nézőket? Decemberben a kedvenc dokik visszatérnek az Ikerdokik bevetésen legújabb évadában. Miért pislogunk? Hogy menthet életet a skorpióméreg? Az érdekes tényekkel és sok humorral fűszerezett műsorban az energikus testvérek megmutatják, hogyan működik a testünk, és a fiatalabb nézők számára a kórházakat is demisztifikálják. A Da Vinci Kids premier sorozata, a kalandos Doki és a mindennapi tárgyak tudományos működését bemutató Tudod-e c. sorozat új epizódokkal jelentkezik.  A Da Vinci TV-n mindemellett decemberben is elérhetők a jól ismert sorozatok, úgy, mint a fizikával foglalkozó Tudomány nagyban, a történelem nagy alakjait viccesen bemutató Történelem másképp vagy az otthoni kísérletezést új szintre emelő Csináld magad okosságok. Karácsonyra tematikus válogatás érkezik, többek között megtudhatjuk, hogyan tartották az ünnepet a korábbi évszázadokban, milyen állatok a rénszarvasok, vagy mi az a hósesés. Az ünnepi időszakban a Da Vinci Kids alkalmazás – az online videó és fejlesztő játéktár – pedig minden érdeklődő család számára 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

 

A PR-Telecom és a Tarr Kft. nézői feldobhatják a téli szünetet, és hasznos ismereteket szerezhetnek a Da Vinci tartalmak segítségével, melyek érthetővé teszik a tudományos elméleteket, elvetik a sematikus gondolkodást, felkeltik a kíváncsiságot, és beszélgetésre ösztönözik a családokat. A Da Vinci Kids tartalmi arzenál rengeteg témát és tantárgyat lefed: a kézműveskedéstől a természettudományokig mindenki találhat magának valami izgalmasat a Da Vinci Kids-en.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott