Ugrás a tartalomra

UPC Direct: Újdonságok 2016-ban és 2017-ben is

UPC Direct logoÚj csatornák, nyereményjátékok, kódolatlanul nézhető prémium csatornák és felejthetetlen szórakozás - rengeteg élményben volt részük a UPC Direct előfizetőinek a tavalyi esztendőben.

12 új csatorna
A UPC Direct előfizetői 12 új csatornával gazdagodtak a tavalyi évben. Az újdonságok között mindenki megtalálhatja a számára érdekes műsorokat: a filmkedvelők hollywoodi sikerfilmeket és regionális produkciókat nézhetnek a FOX, Filmbox Extra HD vagy a Film+2 csatornákon, az angol futball rajongói a Spíler TV-n követhetik a Premier League eseményeit, a kisebbeknek pedig a Kiwi TV kínált szórakozást – csak néhányat említve az új csatornák közül.

Tévés és zenei alkalmazások
A UPC Direct nem csak új csatornákat tett elérhetővé előfizetőinek tavaly, hanem olyan kiegészítő szolgáltatásokkal is színesítette kínálatát mint a Stingray mobilalkalmazás, vagy a FilmBox Live tévés alkalmazás. A Stingray Music applikáció segítségével a felhasználók bárhol és bármikor élvezhetik kedvenc zenéiket mobileszközeiken. A FilmBox és a UPC Direct együttműködésének eredményeképpen bevezetett FilmBox Live tévés alkalmazással pedig a FilmBox Pak előfizetők élőben megtekinthetik, valamint visszajátszatják a FilmBox Pak csatornák műsorait, hozzáférhetnek a kizárólag az alkalmazásban elérhető 6 élő csatornához, továbbá a FilmBox videotárában található több mint 1000 filmhez is.

Több mint 180 nyeremény
A UPC Direct is szurkolt a magyar labdarúgó-válogatottnak az év egyik legjobban várt eseménye, a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság alatt. Az eseményhez kapcsolódó játék során a UPC Direct 23 nyereményt osztott ki a résztvevőknek, a főnyeremény pedig egy HD televízió volt. A tavalyi évben, beleértve a UPC Direct Facebook oldalán zajlott adventi kalendárium nyereményjátékot is, a UPC Direct több mint 180 nyereményt osztott ki a közösségi felületein zajló játékok szerencsés nyerteseinek.

Több ingyenes szórakozás
Az új, kedvezményes ajánlatoknak és 7 kódolatlan időszaknak köszönhetően tavaly minden UPC Direct előfizetőnek lehetősége nyílt prémium csatornák műsorait figyelemmel kísérni. 2016-ban az előfizetők számos alkalommal díjmentesen próbálhattak ki olyan prémium csatornákat, mint az AXN, a FilmBox csatornái, és az HBO. A UPC Direct előfizetői továbbá a Stingray Christmas tematikus műsoraival hangolódhattak az ünnepekre a karácsonyi időszak alatt.
A UPC Direct összesen 130 kódolatlan napot kínált előfizetőinek 2016-ban.

További ajánlatok
Ahogy eddig, a UPC Direct 2017-ben is mindent megtesz azért, hogy még több, és még jobb minőségű szolgáltatást nyújtson előfizetői számára. A közeljövőben további izgalmas ajánlatokra számíthatnak a UPC Direct előfizetői, amelyek során például újabb kódolatlan hétvégéknek örülhetnek a tévénézők.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott