Ugrás a tartalomra
Fine Living logo

Változás a Scripps Networks csatornáinak disztribúciójában

2018. március 1-jével változott a Fine Living, Food Network és Travel Channel csatornák hazai képviselete, a TMG-től a Momentum Communications Kft-hez kerültek át.

 

Kissé meglepő ez a váltás, kiváltképp annak tükrében, hogy a Discovery Communications épp tegnap jelentette be, hogy sikeresen lezárult a Scripps Networks International akvizíciója, így nem ér majd senkit sem váratlanul, ha hamarosan ismét változás történik a disztribúcióban, és a Fine Living, Food Network és Travel Channel csatornák képviselete esetleg a Discovery hazai képviseletéhez kerül át.

 

Ha már amúgy is megpróbáltunk utánajárni ennek a kérdéskörnek, felkerestünk egy-két weboldalt, és annyira nem volt meglepő, hogy a fenti csatornák már nem szerepelnek a TMG oldalán, és az sem, hogy a DIGI Sport 3-mal sem találkoztunk ott, pláne azt követően, hogy tegnap a TV2 Csoport bejelentette a Spíler2 TV és Spíler3 TV indulását. Ez lehet akár csak egyszerű hiba/figyelmetlenség az oldal üzemeltetőinek részéről, de jelentheti akár a csatorna megszűnését is, hiszen jelentős mennyiségű közvetítési jogtól esett el a szolgáltató az utóbbi időben, és továbbiak is várhatók.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott