Ugrás a tartalomra
Echo TV logo

Vaszily Miklós az Echo TV új vezérigazgatója

Október 1-től Vaszily Miklós tölti be az Echo TV vezérigazgatói posztját. A Médiaszolgáltatás és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi vezérigazgatója 17 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a magyar és közép-európai regionális média, internetes kereskedelem és szolgáltatások területén.

 

A szakember folytatja az Echo TV professzionális átalakulásával tavaly megkezdett szakmai munkát annak érdekében, hogy a tulajdonosok, illetve a televízió menedzsmentje által közösen meghatározott célkitűzésnek megfelelően az Echo TV továbbra is élen járjon a polgári értékrend képviselete mellett a magyar kultúra és a magyar hagyományok megőrzésében.

 

Az Echo TV korábbi vezérigazgatója a Mészáros-cégcsoport kommunikációs vezetőjeként folytatja munkáját. Farkas Boglárka 1992 óta vesz részt a hazai televíziózásban. Pályafutása során a Duna Televíziónál és a Hír Televíziónál is dolgozott.

 

Közel három évvel ezelőtt vállalta az arculatában és technikai hátterében is megújuló EchoTV hírigazgatói, majd vezérigazgatói posztját. Irányítása alatt bővült nézettség, továbbá a hír-és háttér-televíziózás egyik vezető csatornájává vált az Echo TV.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott