Ugrás a tartalomra
Disney+ logo

Végre jön a nyár, a forró időt a Disney+ izgalmas tartalmakkal ünnepli

Végre jön a nyár, a forró időt a Disney+ izgalmas tartalmakkal ünnepli. Ragyogás, divat, romantika és versengés jön a streaming platformra a „Becoming Karl Lagerfeld” sorozat érkezésével. A „Kaiser Karl” nevű sikeres biográfiából készült adaptáció 1970-es évek Párizsába repít vissza és nyomon követi a híres dizájner felemelkedését.

 

A „Star Wars: Az akolitus” (Star Wars: The Acolyte), a Star Wars leginkább várt sorozata szintén júniusban érkezik, amelyben egy sokkoló bűnügyi nyomozást követhetsz nyomon. Egy köztiszteletben álló Jedi-mester néz szembe egy, a múltjából felbukkanó veszélyes harcossal.

 

Az idei első nyári hónapban olyan lebilincselő tartalmak várnak többek között, mint a „Gyilkos elmék”  17.évada, vagy a Diane von Fürstenberg-ről szóló dokumentumfilm, a „Diane von Fürstenberg: A divat hercegnője”  és az „FX A lepel” (FX’s The Veil) című lebilincselő sorozat.

 

BECOMING KARL LAGERFELD (ORIGINAL SOROZAT, Június 7., Minden epizód elérhető)
1972-ben Karl Lagerfeld, a 38 éves konfekciós ruhákat készítő divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambíciózus és csábító szépfiúval, a fiatal Jacques de Basher-rel való találkozása mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni a barátjával, a haute couture zseni alakjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. Csillogás, egók harca, szertelen ünneplések és romboló szenvedély: legyél tanúja Karl Lagerfeld legendává válásának.

 

STAR WARS: AZ AKOLITUS (STAR WARS: THE ACOLYTE, ORIGINAL SOROZAT, Június 4., 2 epizóddal indul)
A „Star Wars: Az akolitus" (Star Wars: The Acolyte) sorozatban az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló jedi mester (Lee Jung-jae) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). Semmi sem az, aminek első pillantásra látszik.

 

DIANE VON FÜRSTENBERG: A DIVAT HERCEGNŐJE (DIANE VON FURSTENBERG: WOMAN IN CHARGE, ORIGINAL FILM, Június 25.)
Kevés nő képes a méltóságteljes eleganciát és ízlést úgy megtestesíteni, mint a páratlan Diane von Fürstenberg. Világpolgár, aki egy holokauszt-túlélő gyermeke és akinek története világszerte inspirálta és megérintette az embereket. Nevezhetjük akár a divat hercegnőjének is, hiszen Von Fürstenberg 1974-es, ikonikus átlapolós ruhája nemcsak az saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolva egyből divatosnak és magabiztosnak érezhette magát, az alakjától, családi hátterétől és társadalmi státuszától függetlenül.

 

FX ÜDV WREXHAMBEN! 3. ÉVAD (FX’S WELCOME TO WREXHAM S3, ORIGINAL SOROZAT, Június 12., 2 epizóddal érkezik)
Rob McElhenney és Ryan Reynolds 2020-ban összefogtak, és megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst azt remélve, hogy a klub esélytelen csapatából egy közkedvelt focicsapatot faragnak, aminek számtalan szurkolója lesz. Mára már a világ is figyelemmel kíséri történetüket, hiszen valódi változásokat hoztak a klub életébe. Az alsóbb osztályban töltött tizenöt kihívásokkal teli év után a klub végre visszatért az angol labdarúgó-liga másodosztályába. Vajon megállja a helyét a Wrexham AFC és újra szárnyalni fog?

 

GYILKOS ELMÉK 17. ÉVAD (CRIMINAL MINDS: EVOLUTION S17, ORIGINAL SOROZAT, Június 14., 3 epizóddal érkezik)
Az FBI profilozóinak elit csapata az ország legelborultabb bűnözőinek elméit elemzi, ezzel előre látva azok következő lépéseit, mielőtt újra lecsapnának. A csapattagok szakértelmükkel elkötelezetten igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a bűnözők érzelmi motivációit beazonosítsák és megállítsák őket.

 

MI VÁRHATÓ MÉG JÚNIUSBAN?

 

A SIMPSON CSALÁD 35. ÉVAD (THE SIMPSONS S35, Június 26-tól elérhető), LA CLIPPERS: A LEGNEHEZEBB SZEZON (FX’S CLIPPED, Június 4-től elérhető), A SZABADSÁG ILLATA (WE WERE THE LUCKY ONES, Június 19-től elérhető), FAMILY GUY 22. ÉVAD (FAMILY GUY S22, 6 epizód, Június 5-től elérhető) és LUCRECIA: A MURDER IN MADRID (LUCRECIA, Június 27-től elérhető).

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott