Ugrás a tartalomra

Végtelen szórakozás tavasszal az AXN-en

Országos premierek dömpingjével és világot megmentő hősökkel erősít tavasszal az AXN. A Swat - Különleges egység és a MacGyver remake-jének országos tévépremierjét követően, világpremierként debütál az AXN vadonatúj saját gyártású produkciója a Carter, Jerry O’Connell főszereplésével. De érkezik még a SEAL Team, David Boreanaz vadonatúj sorozata, valamint új évaddal tér vissza az örök kedvenc Gyilkos elmék is. A Marvel-rajongókra is gondolt a csatorna, a tavaszi hónapokban olyan szuperhősökkel találkozhatunk a képernyőn, mint a Vasember, Thor, vagy Amerika Kapitány, akik külön-külön és csapatban is legyőzhetetlennek bizonyulnak!

 

Április közepén világpremierként indul a Carter, az AXN saját gyártású detektívsorozata, Jerry O’Connell főszereplésével. A vadonatúj produkció garantált szórakozást biztosít a nyomozós sorozatok és a könnyed humor szerelmeseinek. Harley Carter, az ünnepelt TV-s detektív egy kisebb hollywoodi idegösszeroppanás után visszatér szülővárosába, ahol gyermekkori barátja városi nyomozóként végzi csöppet sem hétköznapi munkáját. A televíziós tapasztalataira és személyes sármjára építve Carter úgy dönt, hogy a kisvárosban is szükség lesz szakértelmére, így beleveti magát a helyi bűntények felgöngyölítésébe.

 

A saját gyártású produkción kívül, az AXN négy új sorozat országos premierjével ébreszt fel téli álmunkból. Az Egyesült Államok meghódítása után hazánkban is akcióba lendült a mindenre elszánt szupercsapat, a SWAT - Különleges egység Daniel Hondo Harrelson (Shemar Moore) vezetésével. A való életre reagáló, kiszámíthatónak egyáltalán nem nevezhető produkció egyedisége abban rejlik, hogy aktuális társadalmi kérdéseket feszeget. A komoly témák ellenére is szórakoztató, akciódús sorozat vadonatúj epzódjai szerda esténként kerülnek képernyőre.

 

Nincs nálad véletlenül egy hajcsat? Egészen biztos, hogy mindannyian emlékszünk a 80-as évek furfangos és leleményes ezermesterére, aki hosszú idő után ismét kalandos helyzetekbe keveredik, és most sem okoz csalódást. A látványos megoldásokban bővelkedő sorozatban az ifjú Angus MacGyver (Lucas Till) szokatlan problémamegoldással kapcsolatos különleges tehetségét felhasználva vállalja a világ megmentését vasárnap esténként a MacGyver remake-jében.

 

Ezt követően, április végén érkezik a SEAL Team David Boreanaz vezetésével. Az amerikai drámasorozat az izgalmas és akcióban gazdag jelenetek mellett bepillantást enged a hazájukat kőkeményen védelmező tengerészgyalogosok magánéletébe, ahol arról is lehull a lepel, hogy a világ minden táján végrehajtott titkos bevetések milyen hatással vannak rájuk és családjukra. Májusban pedig vadonatúj, 13. évadával tér vissza a képernyőre a Gyilkos elmék című amerikai sikersorozat, amely az FBI legkülönlegesebb részlegének történetét mutatja be. A viselkedéskutatókból álló csapat ismét a bűnözők nyomába szegődik, előlük senki sem menekülhet!

 

Hatalmas Marvel-dömpinggel turbózza fel a tavaszt az AXN, kedvenc szuperhőseink egy percet sem pihennek márciusban és áprilisban. Összesen 9 Marvel mozifilm kerül képernyőre, a történetelmesélést tekintve kronológiai sorrendben. Érkezik majd Tony Stark, Amerika páncélos és „legyőzhetetlen” védelmezője, a Vasember az első 3 résszel. Jön Chris Hemsworth főszereplésével a Thor, valamint a Thor: Sötét világ, de velünk tart Amerika kapitány is Az első bosszúálló, valamint A tél kapitánya című részekkel. A már ismert szuperhősök most még erősebbek, mint valaha és A bosszúállókban csapattá kovácsolódva lépnek fel a fenyegetéssel szemben. Chris Pratt, az „Űrlord” pedig önjelölt segítőivel veszi fel a kesztyűt a világ megmentéséért A galaxis őrzőiben.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott