Ugrás a tartalomra
RTL Magyarország logo

Visszatér a futball az RTL Magyarország képernyőjére

Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében újra az RTL Magyarország közvetíti 2021. szeptemberétől az UEFA Európa Liga és az újonnan induló UEFA Európa Konferencia Liga következő három szezonjának mérkőzéseit. 

 

Az RTL Magyarország közvetíti az UEFA Európa Liga és az idén újonnan startoló UEFA Európa Konferencia Liga aktuális fordulóinak meccseit. 14 estén keresztül minden játéknap mérkőzései élőben lesznek láthatóak a tévéképernyőn, míg a forduló egyes meccsei csak az RTL Magyarország prémium streaming platformján, az RTL Most+ online felületén lesznek megtekinthetők.

 

Az RTL Magyarország sportközvetítői kínálatába a fordulók összefoglalói is bekerülnek, ahol stúdióműsorok keretei között mutatjuk be – neves szakértőkkel - a 2021/22-es évad mérkőzéseinek legemlékezetesebb pillanatait.

 

Az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga a kontinens második számú kupasorozata az UEFA Bajnokok Ligája után. A kupát szezononként klubcsapatok számára rendezik, ahová saját nemzeti bajnokságukon, illetve nemzeti kupameccseiken keresztül szerezhetnek indulási jogot. Amennyiben egynél több magyar klub kvalifikálja magát a rangos tornákra, úgy az ő mérkőzéseiket is láthatják majd az RTL Magyarország platformjain.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott