Ugrás a tartalomra

Visszatér a várva várt Yellowstone sorozat

A SkyShowtime bejelentette, hogy az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios által gyártott Yellowstone világsikerű sorozata november 14-én, csütörtökön visszatér a képernyőre. A várva várt alkotást jelenleg Montanában forgatják.

 

A sorozat a Dutton család történetét és összetett kapcsolatait követi nyomon, miközben az Egyesült Államok legnagyobb kiterjedésű szarvasmarhatelepét irányítják. A középpontban olyan témák állnak, mint az átalakuló szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, feltépett sebek és a nehezen kivívott tisztelet.

 

A Yellowstone-t az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water és Sicario) és John Linson közösen írta. A rendező-producerek: John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

 

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott