Ugrás a tartalomra

A UPC DTH e-care szolgáltatással bővíti Facebook oldalát

UPC Direct logoA UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televíziós szolgáltatója büszkén jelenti be egy új Facebook e-care [elektronikus ügyfélszolgálati] alkalmazás beindítását a UPC Direct vonatkozásában Magyarországon, valamint a freeSAT vonatkozásában a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. Április 16-től kezdődően a UPC DTH az öngondoskodást és az ügyfélszolgálati élményt új szintre emeli azzal, hogy ott fogadja az ügyfeleket, ahol azok az idejüket töltik az interneten. Az alkalmazás célja, hogy jobb szolgáltatásokkal és e-ügyfélszolgálattal támogassa az ügyfeleket a Facebookon keresztül.

A UPC DTH megalakulása óta elkötelezett az iránt, hogy területének legjobb ügyfélszolgálati élményét nyújtsa, és már most is díjnyertes ügyfélszolgálati tevékenységet működtet ügyfélszolgálati központi partnerei révén. Javítandó a szolgáltatások hozzáférhetőségét, valamint a meglévő és jövendőbeli ügyfelek lehetőségeit arra, hogy kapcsolatba lépjenek az ügyfélszolgálati szakemberekkel, a UPC DTH csapata most új funkciókkal bővítette Facebook oldalát. Az ügyféligényekhez igazodva mostantól mind a a UPC Directnél, mind a freeSAT-nál, lehetőség van az ügyfélszolgálati szakemberekkel történő közvetlen kapcsolattartásra egy külön erre szolgáló alkalmazás segítségével.

Ez a legfrissebb újítás egy sor korábban bejelentett eszközhöz csatlakozik, amilyen például a Skype és a „call-me-now” szolgáltatás, valamint az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre szolgáló helyi weboldalak; az opcionális fizetőeszközök, mint például a mobilfizetés; és a Facebook eszközök, köztük az interaktív forgalmazói pont keresők. A közösségi háló eme legújabb eszközének útjára indítása azért hasznos az ügyfeleknek, mert új módot biztosít a vállalattal történő kommunikációra, és tovább demonstrálja a UPC DTH elkötelezettségét a lehető legjobb ügyfélszolgálat nyújtása mellett.

Hubina Tünde, a UPC DTH S.à r.l. ügyfélszolgálati igazgatója úgy nyilatkozott, hogy: „A UPC DTH vezető szerepet játszik abban, hogy díjnyertes ügyfélszolgálati megoldásokat nyújt ügyfeleinek Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. Ezen elkötelezettségünk eredménye, hogy a térség szolgáltatói között a legjobb minősítéseket kapjuk az ügyfelektől.” Majd hozzátette, hogy: „Az erre irányuló kiemelt figyelem jelenti a hajtóerőt az olyan innovációk mögött, mint a ma bejelentettek, hogy megtartsuk vezető helyünket és a terület legjobb ügyfélszolgálatát.”

Ez a legújabb Facebook alkalmazás azt is lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egy fórumban megosszák tapasztalataikat, illetve egy GYIK szekció segítségével támogatást kapjanak. Azonfelül, hogy lehetőséget teremt az ügyfélszolgálattal való közvetlen kapcsolattartásra, az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít olyan információkhoz is, mint a kapcsolattartási adatok, a szolgáltatási frissítések és az aktuális hírek, mégpedig egy üzenőfal révén, ami azt is lehetővé teszi bárki számára, hogy megismerje az aktuális akciókhoz vagy a szolgáltatás változásaihoz kapcsolódó információkat.

Címke