Ugrás a tartalomra

A DIGI Sport csatornáin a vízilabda szezon

DIGI Sport logoA Magyar Vízilabda Szövetség és a DIGI Sport megállapodása alapján a 2012/13-as szezon bajnoki- és válogatott mérkőzéseit a DIGI Sport csatornáin követhetik figyelemmel a szurkolók.

A DIGI Sport nem először kapcsolódik be a legrangosabb vízilabda események közvetítésébe, hiszen az elmúlt esztendőkben Bajnokok Ligája mérkőzéseket már műsorra tűzött a csatorna. A sportadó magas szakmai színvonalát bizonyítja, hogy a 2011/12-es Bajnokok Ligája döntőjének televíziós közvetítését – a legmagasabb nemzetközi követelményeknek is megfelelve – a DIGI Sport magyar stábja készítette.

A Magyar Vízilabda Szövetség és a DIGI Sport elképzelései abban is találkoztak, hogy a csatorna nagy számban sugároz majd a Vodafone OBI rangadói közül – a női bajnokság csúcseseményeivel együtt –, valamint közvetíti a női- és férfi vízilabda-válogatottak hazai – Világliga, nemzetközi kupa és felkészülési – mérkőzéseit is.

Az együttműködés a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Groupama-Honvéd mérkőzéssel indul, ami csatornánkon október 28-án vasárnap kerül képernyőre.

Az MVLSZ elnöke, Dr. Martin György úgy érzi, a szövetség lendületes partnert talált a következő szezonra: „Nagy öröm olyan csatornával együttműködni, amely igazi lehetőségként tekint a vízilabdasportra, és amely tenni fog annak érdekében, hogy a bajnokság színvonalát a klubokkal közösen tovább emelje!”

A DIGI Sport részéről Faragó András, főszerkesztő szintén elégedettségének adott hangot: „A vízilabdával egy újabb magyar sikersportág került a DIGI Sport – eddig is rendkívül erős – portfóliójába. Közvetítéseinkkel szeretnénk megmutatni, hogy a magyar vízilabda itthon is világszínvonalú.”

A bajnoki és válogatott mérkőzések HD minőségű közvetítése mellett a tervek szerint a vízilabda sokkal gyakrabban tűnik majd fel a Reggeli Start című napindító és a Sport24 című hírműsorban a DIGI Sport 1 illetve DIGI Sport 2 csatornák képernyőjén.