Ugrás a tartalomra

10 kódolatlan nap a FilmBox prémium csatornáin

FilmBox Television logoTöbb száz film, 10 napig, 4 kódolatlan prémium csatornán – ezt kínálja a FilmBox április 26. és május 5. között.

Április 26. és május 5. között 10 napig kódolatlanok lesznek a FilmBox prémium csatornái, a FilmBox Extra, a FilmBox Extra 1, a FilmBox Family és a FilmBox HD.

A FilmBox Extra és FilmBox Extra 1 a legválogatósabbak számára is széles kínálatot biztosít, a FilmBox Family közös családi élményt kínál egészestés rajz-, mozi- és animációs filmek, valamint sorozatok segítségével, a FilmBox HD-n, ahogy a neve is mutatja, HD minőségben mozisikerek, világsztárok láthatóak.

Chloe, Lucky Luck: Irány a vadnyugat, El camino: Az út, Tökéletes katona 3. – Egy új kezdet, Asterix az olimpián, Alkonyat – Napfogyatkozás, Barney és a nők, Kémkölykök 4D: A világ minden ideje, Warrior - A végső menet, Kecskebűvölők, London Boulevard, A Rúzs és vér című sorozat, Didier, Állati mesék 2,3, Taxi 4, Miss Daisy sofőrje, Superhero, Julia és még sorolhatnánk. Összesen több száz film látható majd.

A kódolatlan napok az alábbi szolgáltatóknál foghatóak:

Hello Digital, Invitel, PR-Telecom, Tarr Kft, T-Home, UPC, UPC Direct, Vidanet
Celldömölki Kábeltelevízió, Com.unique, DielNet, EuroCable, IP-Park, Lát-Sat, Micro-Wave, Naracom, Netkom, PARISAT, Pick-Up, RöszkeNet, SághySat, Szarvasi Általános Informatika

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott