Ugrás a tartalomra

100 ezerhez közelít a PR-Telecom

PR-Telecom logoAz idei hálózat-felvásárlások eredményeként átlépte a 90 ezret a PR-Telecom előfizetőinek száma. Januárban Tiszaföldvár és Kunszentmárton 4000 kábeltévés és 1200 internetes előfizetőjének átvételét követően márciusban ismét 2000 kábeltévés és 200 internetes előfizetőt vásárolt meg a társaság Bekecs, Hejőbába, Mezőcsát, Szerencs és Tiszakeszi településeken.

Mindemellett ebben a hónapban sávszélesség emelést is végrehajtanak, illetve ezzel egyidőben a 15/2 Mbps és 20/3 Mbps csomagok mellett bevezetik a 60/5 Mbps csomagot, és további nagysebességű csomagok kialakításán dolgoznak. Tóbiás Ildikó, kommunikációs igazgató a Hírlevélnek elmondta, hogy jelenleg még nem homogén az internetes fejállomásaik összetétele, de egyre nagyobb számban EuroDocsis 3.0-ás berendezéseket használnak. A 15-ös, a 20-as és a bevezetésre kerülő 60-as hozzáférésű csomagok már a 3.0-ás architektúrán működnek.

Ebben az évben nagy hangsúlyt fektetnek az alternatív értékesítési csatornákra is, így már elindult az ügynöki rendszerük továbbfejlesztése, erősítik jelenlétüket a nyomtatott sajtókban és újra kaput nyitottak a telemarketing felé, melyet a korábbiakkal ellentétben már közvetlen munkatársakkal oldanak meg.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott