Ugrás a tartalomra

123 millió forint rezsitámogatás közösségi tévéknek, rádióknak

NMHH Médiatanács logoHuszonkét rádió és televízió kapott összesen 123,3 millió forint támogatást a Médiatanács közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeinek finanszírozására kiírt idei pályázati eljárásának első fordulójában, a Magyar Média Mecenatúra program keretében. A Médiatanács a médiaszolgáltatók sokszínűségének elkötelezett támogatója, pályázataival évek óta támogatja a közösségi médiumokat.

A közösségi televíziók közül ezúttal a Kiskőrös Televízió, a Soltvadkerti Televízió, a Csurgói Városi Televízió, a Nagykállói Televízió, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Irány TV, a Füzesabonyi Városi Televízió, a Baranya Televízió, továbbá a fővárosi Hegyvidék Televízió és a Rákosmente TV, a Tótvázsony TV, valamint a Szegeden és környékén műsort sugárzó TiszapArt Televízió pályázott sikerrel.

A rádiók között támogatáshoz jutott a Berettyó Rádió, a fővárosi 90.9 Jazzy Rádió, a debreceni, a miskolci, a szegedi és a nyíregyházi Európa Rádió, a székesfehérvári Lánczos Kornél Gimnázium Táska Rádiója, a Győr Plusz Rádió, a Rádió Szarvas, a gyöngyösi MaxiRádió, valamint a Debrecen és környékén fogható Fm 90 Campus Rádió.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott