Ugrás a tartalomra

14 televízió jutott rezsitámogatáshoz

NMHH Médiatanács logoA Magyar Média Mecenatúra program közösségi, illetve kisközösségi médiaszolgáltatóknak szóló idei rezsipályázatának második fordulójában 20 pályázó jutott összesen 106,6 millió forint támogatáshoz.

A Médiatanács felhívásában 3 közösségi és 3 kisközösségi rádió vett részt eredményesen: a fővárosi Jazzy Rádió, a szegedi és miskolci Európa Rádió, illetve a Rádió 87,7 Érd, a nyíregyházi Mustár Rádió és a miskolci Csillagpont Rádió.

A televíziók közül 14 jutott pénzügyi támogatáshoz működési és üzemeltetési költségeik csökkentésére: a budapesti Promontor TV, a Centrum TV és az Újpesti Közösségi Televízió, a budakeszi BKTV, a Kék-Kálló TV Derecske, a dunaújvárosi, a füzesabonyi, a pomázi, a sárvári Trió-TV Dunántúl, a szentendrei, a szentgáli, a tatai, a tótvázsonyi és a sátoraljaújhelyi Zemplén TV.

A Médiatanács 2011 óta 484 támogatói döntést hozott közösségi médiumok rezsiköltségeihez való hozzájárulásként közel 2,4 milliárd forint összegben, hogy elősegítse a helyi közösségeket szolgáló televíziók és rádiók működését.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott