Ugrás a tartalomra

20 fölé emelkedik a magyar nyelvű HD csatornák száma a Telekom műholdas kínálatában

Telekom logo2015. január 6-tól jelentős bővítést és változtatásokat hajt végre a Telekom a televíziós szolgáltatásában, a legtöbb újdonságnak a műholdas előfizetők örülhetnek majd.

Kezdjük a rövidebb listával, mely a digitális kábeltévé illetve az IPTV platformokat taglalja. 2015. január 6-tól új csatornaként kerül bevezetésre az Universal és a Fix TV a Családi és Családi+HD csomagba. A Családi+HD csomag a következő csatornákkal bővül: RTL II HD, Cool HD, Film+ HD és National Geographic Wild HD. További két érkező csatorna a korábban már bejelentett Cartoon Network/TCM illetve a Travel Channel, melyek valamely megújuló minicsomag kínálatát szélesítik majd. Kikerül a sorozat+ az Alap, Családi és Családi+HD csomagból, a Filmbox a Családi és Családi+HD csomagból, valamint az RTL Klub HD a Családi+HD csomagból. További változás a minicsomagok tekintetében, hogy új csatornaként bevezetésre kerül az Universal csatorna a Movie Mix kiegészítõ csomagban, míg a sorozat+ és a Filmbox kikerül a kínálatból, valamint új csatornaként a Fix TV csatorna a Lifestyle Mix csomagban is elérhetővé válik.

A műholdas televíziós kínálat jelentősebben módosul 2015. január 6-tól. Új csatornaként kerül bevezetésre az Universal csatorna a Családi és Családi+HD csomagba, továbbá az RTLII HD, Cool HD, Film+ HD, National Geographic Wild HD, Duna HD, Duna World HD, ATV HD, Sport2 HD, Eurosport2 HD és az MTV Live HD a Családi+HD csomagba. Ezzel a Telekom Családi+HD csomagjában a nagyfelbontású csatornák száma 21-re emelkedik, ezek a következők: Animal Planet HD, Spektrum HD, National Geographic HD, Discovery HD Showcase, AXN HD, Eurosport HD, Sport1 HD, SuperTV2 HD, M2 HD, M1 HD, TV2 HD, RTLII HD, Cool HD, Film+ HD, National Geographic Wild HD, Duna HD, Duna World HD, ATV HD, Sport2 HD, Eurosport2 HD és az MTV Live HD. További két HD csatorna is elérhető, minicsomagokban, az HBO HD (HBO MaxPak), illetve a Viasat Nature/History HD, amely egy új minicsomagba kerül át, melynek neve illetve kondíciói jelenleg még nem ismertek. További két érkező csatorna a korábban már bejelentett Cartoon Network/TCM illetve a Travel Channel, melyek szintén valamely megújuló minicsomag kínálatát szélesítik majd. Kikerül a Filmbox, a sorozat+ és a Film+ 2 a Családi és Családi+HD csomagból, valamint az RTL Klub HD a Családi+HD csomagból.

Mindhárom platformot érinti, hogy 2015. január 6-tól megszűnik a Pulse kiegészítõ minicsomag, illetve megszűntetésre kerül a Globe, Speak!, Movie, Kids, Kids Plus, Filmbox és Delta kiegészítő minicsomagok értékesítése.

A változások további részleteiről, kiemelten a minicsomagok tekintetében, a Telekom december elején nyilvánosságra kerülő új Általános Szerződési Feltételeiből lehet majd tájékozódni.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott