Ugrás a tartalomra

21 televízió jutott rezsitámogatáshoz

NMHH Médiatanács logoTíz közösségi, illetve kisközösségi rádió és 21 televízió jutott összesen 187,3 millió forint támogatáshoz működési költségeik ellensúlyozására a Médiatanács idei rezsipályázatán az első fordulóban.

A Magyar Média Mecenatúra program keretében kiírt felhívásra a kisközösségi rádiók közül eredményesen pályázott a balkányi Alfa Rádió, a berettyóújfalui Berettyó Rádió, a Rádió Törökszentmiklós és a kisvárdai Friss FM szolgáltatója. A közösségi rádiók közül támogatást nyert a püspökladányi Sárrét FM, a szentgotthárdi szlovén nyelvű Radio Monoster, a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári központú és debreceni szolgáltatása, a Győr Plusz Rádió, valamint a nyíregyházi és debreceni Európa Rádió.

A sikeres televíziós pályázók között szerepel a fővárosi Bonum TV, a vecsési központú WTV, a gödöllői Régió Plusz Televízió, a csornai Rábaközi Televízió, a balatoni Öböl TV, a mórahalmi Móra-Net TV, a Komló és Térsége Televízió, a komlói Baranya Televízió, a Tatabányai Televízió, a csabacsűdi Körös Televízió, a hajdúnánási, a csurgói, a karcagi, a kiskőrösi, a mezőtúri, a mohácsi, a szentesi, a soltvadkerti tv, a budai Hegyvidék Televízió és a pécsi Pannon Televízió.

A következő forduló beadási határideje március 3. A Médiatanács az elmúlt öt évben 464 médiaszolgáltatói pályázatot támogatott a rezsipályázatokon közel 2,3 milliárd forinttal annak érdekében, hogy a közösségi tévék és rádiók sokszínű, széles körének gondtalan működéséhez, üzemeltetési költségeinek finanszírozásához érdemben hozzájáruljon.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott