Ugrás a tartalomra

24 órás lesz a Muzsika TV

Muzsika TV logo2013. január 1-től a Muzsika TV 24 órás sugárzásra áll át. A legnagyobb sztárok, a legszebb dalok, és a legkedveltebb műsorok ezentúl éjjel-nappal elérhetőek lesznek.

2011. október 31-én indult el a megújult Muzsika TV új arculattal, új műsorstruktúrával. Változatos műfajok jellemzik a népszerű zenei csatornát. A tradícionális és modern zenék, a mulatós, lakodalmas, operett, tánc és diszkó zene képviselői ezentúl 24 órában szórakoztatják a közönséget.

Az eltelt több, mint egy évben a műfajok legnagyobb sztárjai igazoltak a csatornához: Déli Lakatos Sándor és Sántha Ferenc (Nem élhetek muzskaszó nélkül), Galambos Lajos (Dáridó), Tilinger Attila (Házibuli Attilával), Sihell Ferry (Dallamokon át). A Muzsika TV megtalálta közönségét, legnépszerűbb adásai a 18-49 éves korosztály körében gyakran megközelítik a három százalékos közönségarányt.

2013-ban vadonatúj részekkel érkezik számos közkedvelt produkció, valamint új műsorok indulnak. Új kívánságműsorok, koncertek és a legfrissebb videoklippek színesítik majd a programkínálatot. További sztárok megjelenése is várható a csatornán. Mészáros János Elek, az X-Faktor sztárjai, a 70-80-as évek magyar és hazánk legnépszerűbb nóta, népdal és operett sztárjai.

A Muzsika TV sikerét bizonyítja, hogy január 6-tól az RTL Klub-on vasárnap délidőben jelentkezik Mi muzsikus lelkek címmel a csatorna legszebb dalait, nótáit, operett slágereit, örökzöldjeit felvonultató műsor.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott