Ugrás a tartalomra

24 órás sugárzásra tér át a Minimax, megszűnik a C8

Minimax logoAz utóbbi évek legjobb DreamWorks-ös animációs sorozatai, valamint népszerű gyerektartalmak érkeznek a Minimax és a JimJam csatornákra. Köszönhető mindez az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) és az NBCUniversal közti megállapodásnak, amely több évre tartósan biztosít exkluzív újdonságokat a gyerekcsatornákra. Ez az AMCNI CNE első olyan kiemelt megállapodása, amely átfogó DreamWorks animációs tartalmakkal gazdagítja a Minimax műsorkínálatát. Az együttműködés egyértelmű célja volt, hogy a társaság jelentősen, minőségi és népszerű tartalommal bővítse könyvtárát. Október közepétől a DreamWorks tartalmak támogatására marketingkampányt is indít a Minimax, az első DreamWorks-sorozat november 11-én mutatkozik be.

Több mint 350 órányi DreamWorks-mese jön a Minimaxra

A megállapodás új köntösbe öltözteti a Minimax gyerekcsatornát. Számokkal illusztrálva ez több mint 700 epizódnyi, 350 órát is meghaladó exkluzív televíziós premiert jelent, amelyeket folyamatosan, 2017. november 11-től kezdve mutat be a Minimax. A legnépszerűbb, és a Minimaxra elsőként érkező sorozatok közt lesznek olyan parádés animációs alkotások, mint a Turbo FAST, a Turbó című 2013-as animációs film sorozatváltozata, az „Éljen Julien király!” („All Hail King Julien”), azaz önálló és szórakoztató sorozatban láthatjuk a Madagaszkár pingvinjeiből megismert Julien királyt;  a Mr. Peabody & Sherman; a „Csizmás, a kandúr kalandjai” („The Adventures of Puss in Boots”), amely a 2011-es animációs film vadonatúj sorozatváltozata; és a „Dinószakik” („ Dinotrux”).
Az NBCUniversal szerződés részeként, és ezzel folytatja jól bevált hagyományait a Minimax, vadonatúj Barbie-meséket is kapnak a kis nézők és családjaik: a hercegnős mesékből is több mint 20, egész estés alkotást kezd hamarosan vetíteni a csatorna.
A Minimax tartalmi átalakítása mellett a JimJamre is 150 régi-új meseepizód érkezik, köztük a „Noddy kalandjai játékvárosban” és az angol nyelvet tanító „Mondd együtt Noddyval”. A JimJam esetében a játszva tanulást segítő kis mesék külön tematikus blokkban, hétköznap délelőttönként szórakoztatják a kicsiket.

Minimax: 0-24-re vált január 1-től

Az AMC Networks International Central and Northern Europe úgy döntött, egész nap elérhetővé teszi a képernyőn a jelenlegi és új tartalmait. 2018. január 1-jével a Minimax 24 órás sugárzásra tér át, ezzel csatlakozik a nemzetközi gyermekcsatorna univerzumban elfogadott műsoridő sztenderdhez, de ami még fontosabb: a műsoridő bővítése a nagyobb, iskoláskorú gyerekek számára jelent majd egy új alternatívát, hogy este nyolc óra után is a csatornával maradhassanak. A változás azt is jelenti, hogy a Minimax műsoridejét követően, az este 20:00 óra után sugárzó C8 műsorfolyam 2018-tól megszűnik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott