Ugrás a tartalomra

300 órányi darts közvetítés érkezik a Network4 csatornáira

Több mint 300 órányi élő darts közvetítés érkezik 2023-ban a Network4 csatornáira. A médiacég megújította a közvetítési jogokról szóló szerződését a jogtulajdonosokkal, így 2022 után jövőre is láthatják a magyar nézők a PDC Europan Darts Tour 13 állomásból álló versenysorozatát, köztük a budapesti Hungarian Darts Trophy-t.

 

A közvetítési jogokról szóló megállapodás alighanem több tízezer hazai darts rajongót tesz boldoggá. Magyarországon évek óta nő a sportág követőinek tábora, a közvetítések 2022-ben is jelentős nézettséget hoztak. A darts igazi világsztárokat termelt ki az utóbbi évtizedben és elkötelezett szurkolótábort mondhat magáénak. A legjobb versenyzőket - mint például Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price vagy Michael Smith - kultikus tisztelet övezi. Ők is elindulnak a PDC European Darts Tour versenyein, a budapesti fordulóban pedig a magyar versenyzők legjava is tábla elé áll.  A 13 profi verseny több mint 300 órányi élő közvetítését a nézők a Network4 csatornáin, valamint a sport streaming szolgáltatón, a NET4+ SPORT-on láthatják.

 

„Nagyon örülök annak, hogy továbbra is mi hozzuk el Magyarországra a PDC egész éven át tartó kiváló sorozatát, amely a jogtulajdonos ígérete szerint jövőre a közvetítések színvonalában is felzárkózik a legrangosabb tornák képi világához. Külön öröm számunkra, hogy a szurkolóknak mindig kiemelten fontos budapesti verseny is nálunk lesz látható, terveink szerint megszólaltatjuk majd a három nap alatt a legnagyobb hazai és külföldi sztárokat is” – mondta el Misur Tamás, a Network4 sport-főszerkesztője.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott