Ugrás a tartalomra

A 3D lesz a szeptemberi IFA fő témája

3D TV logoAz idei német IFA szórakoztató elektronikai kiállítás és vásár fő témája a 3D-s televíziózás lesz. Az előzetes kiállításon a legnagyobb laptévé gyártó vállalatok mutatkoztak be.

Az idén szeptember 3. és 8. között Berlinben megrendezendő IFA vásár előzetesén, a hamburgi IFA Preview kiállításon a legnagyobb laptévé gyártó vállalatok mutatták be termékeiket ezen a héten.

A tévékészülék gyártók nem csak a háromdimenziós képmegjelenítési technológia fejlesztésébe, de a kép- és hangminőség további javításába, valamint a készülékek formavilágának és kialakításának fejlesztésére is nagy összegeket fordítanak. A Sharp négy alapszínt alkalmazó "quattro" javított színmegjelenítési technológiát mutatott be, amely a színminőség mellett a pixelszám növelésével is javít a képminőségen.

A készülékgyártók legkésőbb a karácsonyi szezonra várják a 3D tévékészülékek keresletének a felfutását. A japán Toshiba például a negyedik negyedévben tévékészülék forgalmának már 20 százalékát várja a 3D modellektől.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott