Ugrás a tartalomra

50 ezer IPTV előfizetőnél tart az Invitel

Invitel logoFontos mérföldkőhöz érkezett az Invitel internetalapú televíziószolgáltatása (IPTV), az előfizetők száma júliusban elérte az 50 ezret. A vállalat meglepetéssel is kedveskedett 50 ezredik IPTV ügyfelének, a békéscsabai lakos egy 1 évre szóló díjmentes Invitel csomag előfizetést kapott ajándékba a társaságtól.

„Az Invitel 2008 júniusában indította el IPTV-szolgáltatását. A hat évvel ezelőtti indulás óta folyamatosan emelkedik az előfizetőink száma, és az ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy népszerű ez a fajta televíziózás. A megoldás legkedveltebb kényelmi funkciói közé tartozik a digitális műsorújság, a műsorok rögzítésének lehetősége, illetve a bármikor megállítható, majd folytatható adás. Örömmel tapasztaljuk továbbá, hogy egyre többen használják az elektronikus műsorkölcsönzést biztosító Videotékát is” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A dinamikusan növekvő IPTV-ügyfélbázis július végén 50 ezer főt számlált. A szolgáltatás 50 ezredik előfizetője a békéscsabai Mihálik Antal, akinek a vállalat regionális értékesítési vezetője, Szoboszlainé Buvár Krisztina személyesen gratulált az Invitel szolgáltatásait játékos, interaktív formában bemutató hét végi Invilág nappali kitelepülés keretében. A szerencsés ügyfél egy évig havidíj-mentesen veheti igénybe Invilág díjcsomag előfizetését, amely közel 60 ezer forint értékű ajándékot jelent, és különféle kedvezményes kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmaz.

Az előfizető a 38 tévé- és rádiócsatornát tartalmazó IPTV Alap csomagon felül az Invitel legújabb, 90 napig díjmentesen kipróbálható tematikus minicsomagjai közül is választott egyet, hogy igényeinek megfelelően bővítse a csatornakínálatot. Mihálik Antal a televíziós elemen túl telefon-, és internetszolgáltatást is megrendelt, amely utóbbihoz 3 hónapig díjmentes vírusvédelmi szolgáltatás is kapcsolódik. Az általa választott, három szolgáltatást egyesítő Invilág S csomagban olyan extrák is megtalálhatóak, mint az Invitel hálózatban percdíj-mentességet biztosító Start Plusz telefonos kiegészítő vagy a kiváló minőségű digitális tévézéshez elengedhetetlen vevőegység.

Az IPTV új szintre emeli a tévézés élményét, hiszen nem a felhasználónak kell alkalmazkodnia a tévéműsorokhoz, hanem azokat igazíthatja egyéni elvárásaihoz, időbeosztásához. Egyes adások bármikor rögzíthetők vagy megállíthatók, így a tévénézők nem maradnak le semmiről. A legizgalmasabb pillanatokat pedig akár többször is visszanézhetik. Az internetalapú technológiának köszönhetően az előfizetők kristálytiszta képminőségben, kiváló hanghatással kísérve élvezhetik a tévéműsorokat. Az IPTV egyúttal kényelmesebbé is teszi az életet. Az elektronikus műsorújságban a tévéprogramokkal kapcsolatos összes információ egy gombnyomásra elérhető. Az új technológia ezen kívül a nyelvtanulásban is segítséget nyújthat, mivel a többnyelvű adások esetében egyre több műsornál választható ki az adás nyelve.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott