Ugrás a tartalomra

A Chello Central Europe terjeszti a ShortsTV-t a régióban

Shorts TV HD logoA mai napon a Chello Central Europe partnerségi megállapodást jelentett be a Shorts International-lel, a világ vezető rövidfilmes szórakoztató társaságával, a ShortsTV terjesztésére Közép-Kelet-Európában.

A megállapodás értelmében a Chello Central Europe terjeszti a ShortsTV HD-változatát Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és a nyugat-balkáni országokban. Mint emlékezetes, Romániában már ez év márciusától fogható a csatorna. A regionális együttműködés a két társaság között azért jött létre, mert a régióban folyamatosan nő az igény a modern multimédiás jogokra és ezzel együtt a vonzó televíziós tartalomra.

“A Chello Central Europe értékes partner, fantasztikus helyi piaci stratégiával” – nyilatkozta a ShortsTV vezérigazgatója Carter Pilcher. “Igazán pozívak a visszajelzések a korábban a Romtelecommal közös csatornaindításról a régióban. Örömmel tölt el bennünket, hogy a Chello-t a partnereink között tudhatjuk, mert óriási tapasztalattal rendelkezik a közép-kelet-európai térségben.”

A stratégiai megállapodás aláírásakor Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója hozzátette: “Optimálisan fogjuk tudni támogatni a ShortsTV közép-kelet-európai fejlesztési céljait. A Chello csapata sokrétű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi szórakoztató csatornák helyi változatainak kidolgozásában és terjesztésében a vezető platformokon Közép-Kelet-Európa minden részén. Örömmel kezdjük el a közös munkát a ShortsTV-vel.”

A ShortsTV a világ első HD-csatornája, amely kifejezetten rövidfilmeket tűz műsorára. 2012 áprilisában indult, s ma már több mint 8 millió előfizető számára érhető el Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Törökországban, Romániában és Kelet-Afrikában. A HD műsorok olyan különböző műsortípusokra oszlanak, mint a „Sztárok a Shortson”, „A legjobb fesztiválok”, valamint az „Animáció”. Az adás a hét minden napján, a nap 24 órájában látható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott