Ugrás a tartalomra

A Chello Central Europe több mint 200 órányi filmpremiert vásárolt a Powertől

Chello CE logoA Chello Central Europe több mint 200 órányi műsort, köztük számos televíziós premiernek számító filmet és drámasorozatot vásárolt az egyesült királyságbeli Power Corporationtől. A megállapodás két csomagban tartalmaz tévéfilmeket és minisorozatokat, amelyeket Magyarországon a Film Mánia, valamint itthon és Romániában a Film Café csatorna tűz műsorra, 2013 júniusától folyamatosan.

A megállapodás értelmében a Chello Central Europe filmes csatornáinak műsorát olyan díjnyertes alkotások gazdagítják, mint a Golden Globe-díjas Az oroszlán télen Glenn Close-zal, az Emmy-díjjal jutalmazott Porrá zúzott álmok Christine Lahti főszereplésével, valamint A Bádogember, L. Frank Baum klasszikus Óz, a csodák csodája regényének szintén Emmy-díjas újraértelmezése. A megállapodás több karácsonyi filmet is tartalmaz, így például a Jacqueline Bisset főszereplésével készült Régimódi karácsonyt, egy szívmelengető történetet szerelemről és barátságról.

A műsorcsomag része A kincses sziget (Treasure Island) minisorozat, a klasszikus kalózregény ambíciózus adaptációja Eddie Izzarddal, Elijah Wooddal és Donald Sutherlanddel a főszerepben, valamint a Sohaország (Neverland), a közkedvelt Pán Péter-történet előzményeinek varázslatos megfilmesítése Rhys Ifans-szel, Anna Friellel és Bob Hoskins-szal a főszerepben. Mindkét alkotás premierjét a Film Café vetíti Romániában.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább építhetjük együttműködésünket a Powerrel. Izgalmas lehetőség ez arra, hogy olyan filmekkel egészítsük ki filmcsatornáink műsorkínálatát, mint a Sohaország, A kincses sziget és más színvonalas, exkluzív alkotások. Meggyőződésünk, hogy a minőségi televíziós műsorok ezen széles kínálata elnyeri nézőink tetszését” – nyilatkozta Radóczy Katalin, a Chello Central Europe programigazgatója.

A Power értékesítési és akvizíciós részlegének alelnöke, Steve Turney szerint: „A Power üzleti kapcsolata a Chello Central Europe-pal továbbra is mindkét fél számára előnyös, és egyre bővül. A Power portfóliója éppen azokból a független gyártású, minőségi drámákból nyújt igen bőséges kínálatot, amilyeneket a nézők elvárnak, és amelyek segítségével a Chello markánsan megkülönböztetheti csatornáit a versenytársaktól.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott