Ugrás a tartalomra

A Da Vinci Learning izgalmas berlini kalandra hívja a UPC Direct előfizetőit

UPC Direct logoA Da Vinci Learning csatorna City Explorers néven különleges online versenyt hirdet, amelyben számít  a UPC Direct lelkes előfizetőinek részvételére is, hiszen a fődíj nem más, mint egy izgalmas családi hétvége Berlinben. A verseny keretében bemutatkozik az ingyenesen letölthető Da Vinci Learning Zseb-Enciklopédia is.

A Da Vinci Learning TV-csatorna folyamatosan új lehetőségeket keres az egész család szórakoztatására. Ezúttal a UPC Directtel együttműködve az előfizetők részére online játékot hirdet. Az online kvízben egyetlen kérdés megválaszolásával indulhatnak a nézők az izgalmas nyereményekért: berlini hétvégéért, teleszkópért, hátizsákért. A verseny szeptember 21-től október 16-ig tart.

Emellett minden résztvevőnek lehetősége van letölteni a Da Vinci Learning Zseb-Enciklopédiát, egy ismeretterjesztő kiskönyvet, ami a tudománytörténet legnagyobb alakjait és felfedezéseit mutatja be, valamint otthon elvégezhető érdekes kísérleteket és rövid képregényeket is tartalmaz. A teljes tartalmat két fontos karakter, a gyermek Leonardo Da Vinci és Nikolausz Kopernikusz mutatja be, ők kalauzolják a Zseb-Enciklopédia olvasóit.

A Da Vinci Learning csatorna szeretettel meghívja a UPC Direct előfizetőit, hogy vegyenek részt a kalandban, és nyerjenek az egész család számára szóló utazást Berlinbe, hogy új ismereteket és életre szóló élményeket szerezzenek. A kvíz a következő címen érhető el: www.davinci-learning.com/win
A tanulás életre szóló folyamat és öröm, mely most csak egy kattintásra van! Itt az esély az élményekkel teli tanulásra!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott