Ugrás a tartalomra

A DIGI Sport 3 csatornával erősítette tovább sportkínálatát az Invitel

DIGI Sport 3 logoMár a DIGI Sport 3 adó is elérhető novembertől az Invitel egyre szélesebb csatornaválasztékában, amellyel még több olyan élő sporteseményt követhetnek nyomon a nézők a DIGI Sport csatornákon, mint például az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság mérkőzései, valódi stadionhangulatot varázsolva ezzel otthonukba. Az Invitel gazdag sportkínálata még erősebbé vált: az új adóval együtt már 23 sportcsatorna közül választhatnak a sportkedvelők.

Jól ismerjük azt a bizsergető érzést, amikor az élő sportközvetítések alkalmával barátainkkal közösen szorítunk a kedvenc csapatunkért. A sportok szerelmeseinek az Invitelnél novembertől még több élményben lehet részük, ugyanis a már eddig is elérhető DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 mellett november 2-ától új csatornaként bekerült a kínálatba a sokak által várt DIGI Sport 3 is. Ami az Invitel IPTV és digitális kábel TV Családi csomagjában is elérhető, számos élő sporteseményt közvetítő új csatorna műsorstruktúráját illeti, az ügyfelek a wimbledoni tenisztornán, az ATP és WTA tenisztornákon és az úszó világkupákon kívül az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság vagy éppen a MotoGP és a Formula-E sorozat futamait is nyomon követhetik élőben.

Az Invitel folyamatosan figyeli ügyfelei visszajelzéseit, amelyek alapján igyekszik megteremteni a személyre szabható televíziózás lehetőségét, ezért egyre több, egyre változatosabb, egyre színesebb csatornákat nyújt ügyfeleinek, hogy a család minden tagja megtalálhassa a számára leginkább megfelelő tartalmat. Az Invitel legfrissebb, saját ügyfélkörében végzett televíziózási szokásokat vizsgáló kutatásából többek között az derült ki, hogy korosztálytól függetlenül a legnépszerűbb televíziós sporttartalmak a labdarúgás, az autó-, illetve motorversenyek, valamint a kézilabda. E felmérés eredményei is közrejátszottak abban, hogy a vállalat tovább erősítette eddig is gazdag sportkínálatát: a 23-ra bővült sportcsatorna palettával az Invitel pillanatnyilag az egyik legszélesebb választékot nyújtja a piacon. Januártól pedig terveik szerint még több sportcsatornával bővül a portfólió.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott