Ugrás a tartalomra

A Discovery Networks minden magyarországi műsora elérhető a Telekom Interaktív TV szolgáltatásain

Telekom logoA Discovery Networks CEEMEA és a Magyar Telekom bejelentette, hogy júliustól a szolgáltató ügyfelei is élvezhetik a Discovery Networks három újabb csatornája – a TLC, az Animal Planet HD és a Discovery HD Showcase – műsorait. A bővülésnek köszönhetően a Discovery Networks minden magyarországi csatornájának műsora elérhetővé vált a nézők számára a Telekom Interaktív TV szolgáltatásain.

2013 júliusától a TLC, a világ első számú női tényszerű szórakoztató csatornája a Telekom IPTV, Sat TV és kábel TV szolgáltatásán a Családi csomagban érhető el, míg a Discovery HD Showcase és az Animal Planet HD műsoraihoz a kábel TV és IPTV előfizetői férhetnek hozzá a Családi+HD csomagban.

„A Magyar Telekom előfizetői a Discovery Networks összes magyarországi műsorát elérhetik, köztük két csatorna programjait HD minőségben, így már minden női és férfi nézők kíváncsiságát ki tudjuk elégíteni. Külön öröm, hogy a világszerte nagy sikert elérő TLC csatornánkkal is bővült a szolgáltató kínálata, így még több magyar néző férhet hozzá a csatorna inspiráló műsoraihoz” – mondta Olgierd Dobrzynski, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai country managere.

A TLC egyedi kínálata tartalmas szórakozást kínál minden olyan nő számára, akik az élet fontos kérdéseihez keresnek útmutatást. A csatorna valóságon alapuló változatos szórakoztató műsorokat kínál, melyekből q nézők különleges emberek inspiráló és megindító történeteit ismerhetik meg. Azok számára pedig, akik a HD tartalmakat keresik, az Animal Planet HD és Discovery HD Showcase érkezése lehet igazi öröm. A két csatorna lenyűgöző képekkel, kristálytiszta hanggal valódi HD élményt nyújt, mindezt 24 órában, magyar nyelven.

A TLC műsorai a mai modern nők mindennapjait tükrözik. Az életmód, öltözködés, kulináris élvezetek, a karrier és a család közti egyensúly, párkapcsolatok, gyermeknevelés kérdésköre mind megjelenik a csatorna műsoraiban. A TLC egyik legismertebb arca Buddy Valastro, Amerika egyik legsikeresebb cukrásza. Népszerű sorozatai, a Tortakirály és A jövő cukrászai is új részekkel jelentkezik. A Mondj igent a ruhára adásaiban leendő menyasszonyok keresik a tökéletes ruhát a Kleinfeld Bridal szalonjában. A nézők megismerhetik a szereplő nők és lányok történetét, hátterét, de a szalon alkalmazottait is, akik a leendő arákat elkísérik a válogatás gyakran rögös útján. A Kate és 8 gyerek a Gosselin család életét követi a mindennapokban és egzotikus tájakra tett utazásaik közben egyaránt. Kate és nyolc gyereke örökké mosolyog – akárcsak az életüket követő nézők.

Az Animal Planet HD nagy élmény lesz minden olyan néző számára, akit megérint a természet és az állatok világa, hiszen a természetfilmekben valóban kibontakozhatnak a HD technológia előnyei. A csatorna egy teljes sorozatot szentel a szívet melengető kisállatok bemutatásának. A Cuki állatbébik minden epizódja három-három alom újszülött útját követi nyomon életük korai szakaszában: attól a pillanattól kezdve, hogy vakon megszülettek az első önálló lépéseken át addig, amíg végre kikerülnek anyjuk szerető gondozásából. De az állatok világának másik oldala sem marad rejtve a csatorna nézői elől: a Született vadászok című sorozatban olyan állatokat ismerhetünk meg, amelyek szinte természetfeletti képességeket használva ejtik el prédájukat.

A Discovery HD Showcase műsora azokat fogja elkápráztatni, akik érdeklődnek a modern technológiák iránt, és a valódi HD felvételeknek köszönhetően úgy szeretnék látni a világot, ahogy eddig még soha. A csatorna programját a Discovery Networks legkiválóbb műsoraiból állítják össze. A reggeleket a Felkel a nap indítja, amely bemutatja a világ legszebb pontjain felvett pirkadatokat – a kék vizű tengerpartoktól egészen a hűs alaszkai tájakig. A lenyűgöző légi felvételeket tartalmazó Amerika madártávlatból az ország látványosságait bemutató utazásra invitálja a nézőket. Forgalmas városok és csendes vidékek váltják egymást a képernyőn, amint feltárulnak a nézők előtt az USA jelenének és múltjának emlékei. Az 1000 hely, amelyet látni kell című izgalmas sorozathoz Patricia Schultz világsikert aratott útikönyve, az "1000 hely, amit látnod kell" adta az ihletet. A könyvben felsorolt ezer hely közül százat látogat meg a két főszereplő, a coloradói ifjú házaspár, Alvin és Melanie Ulle. Felkeresik többek között a legjobb hennatetoválót egy indiai bazárban, szőlőt taposnak egy olasz szőlőskertben, aranyat mosnak a Yukon mentén, és egész éjjel szerencsejátékot játszanak a sikkes Monacóban. Az Aviátorok a történelem legemlékezetesebb légi ütközeteit mutatja be az I. világháborús mesterpilótától a Vörös bárótól, a későbbi nagy légi csatákig, amelyek a mai ifjú pilótákat inspirálták. A Café racer című sorozatban pedig a korábbi szuperbike bajnokok, Ben és Eric Bostrom, Anglia és Amerika café racer szubkultúrájába kalauzolják a nézőket, miközben a legjobb motorkerékpár készítőket keresik fel, hogy megtalálják a tökéletes stílust és sebességet egy járműben.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott