Ugrás a tartalomra

A fű zöld. Az RTL Kettő.

RTL II logoMegjelent az RTL II hírlevél sorozatának második része, melyben a saját készítésű műsorok közül az RTL Klubon hosszú évekig sikerrel futó Legyen Ön is Milliomos! kerül terítékre.

A Legyen Ön is Milliomos!, hazánk legsikeresebb kvízműsora 12 évvel ezelőtt jelentkezett először. A játékosok összesen egymilliárd forint feletti összeget nyertek, a 40 millió forintos fődíjat egyszer, 2006-ban vitte el a köztisztviselő Cserey Gábor. Hosszú kihagyás után az RTL Klubhoz visszatérő Friderikusz Sándorral láthatták a nézők februártól az RTL Klub képernyőjén, októbertől azonban már az RTL II csatornán jelentkezik új részekkel a vetélkedő.

Az új szezonban is számos tematikus adás kerül képernyőre, többek között jósok, testépítők, pompom-lányok teszik próbára tudásukat. Sok-sok megható és humoros pillanatra számíthatunk csak úgy, mint eddig.

"Tulajdonképp minden műfajban kipróbálhattam magam, idáig csak vetélkedőt nem vezettem. A kihívás ebben egyrészt az, hogy így lesz kerek, egész az életművem, másrészt, hogy kiderülhet: alkalmas vagyok-e erre a műfajra. Természetesen készültem az új feladatra: mivel több országban megy ez a vetélkedő, megnéztem, hogy csinálják másutt, illetve, hogy csinálta nálunk korábban Vágó István. Ahogy a nézők is láthatták ez a széria teljesen más, mint a Vágó-féle adások. Ez inkább egy nagyon jókedvű talkshow, kicsit emlékeztet is az egykori Friderikusz Show-k hangulatára" – vélekedett Friderikusz Sándor.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott