Ugrás a tartalomra

A gyerekekre és a humor kedvelőire is gondol a MinDig TV

Márciusban is népszerű csatornákkal készül a MinDig TV, ezúttal a gyerekek is találnak majd kedvükre valót.  A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően a MinDig TV felhasználók számára a következő két hétben, március 23. és április 5. között a Comedy Central és a Nickelodeon csatornái lesznek ingyenesen elérhetők a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában. Népszerű sorozatokat, filmklasszikusokat, többszörös fesztiváldíjas produkciókat, emellett számos premierműsort is láthatnak a MinDig TV nézők.

 

A Comedy Centralon az ország legnépszerűbb stand uposainak produkciói mellett többek között olyan megunhatatlan sorozatok epizódjait láthatjuk, mint az Agymenők, Az ifjú Sheldon, a Jeff és az űrlények, a Family Guy, a Modern család vagy éppen a South Park. Utóbbi kapcsán Cartman leggonoszabb pillanataival készül a csatorna, minden hétköznap 23:30-tól, speciális duplarészekkel, április 1-jén pedig vicces meglepetéssel és A Comedy Central bemutatja maratonnal várja a nézőket.

 

A Nickelodeon műsorán A lármás család, a SpongyaBob Kockanadrág, a Game Shakers, A Mancs őrjárat, valamint a Tündéri keresztszülők és Nicky, Ricky, Dicky és Dawn közkedvelt hősei mellett új barátokra is szert tehetnek a csatorna gyermeknézői. Március 30-án, 18:10-kor országos premierrel érkezik A Casagrande család című animációs vígjátéksorozat, amelyben A lármás család legmókásabb szereplői is feltűnnek, és ezt követően minden hétköznap este megnevettetik a legkisebbeket. Szombatonként 19:10-kor új epizódokkal jelentkezik a Veszélyes Henry, a március 15-én debütált Egy csipet bűvölet című fantasy filmsorozat pedig minden hétköznap 19:25-től várja rajongóit a képernyők elé.

 

Csatorna Programhely Multiplex
Comedy Central 38 C
Nickelodeon 47 D

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyeken és multiplexeken érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T/T2 tunerrel rendelkező tévékészüléken (függően attól, hogy az adott régió még DVB-T vagy már DVB-T2 rendszerben sugároz).

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott