Ugrás a tartalomra

Egy hónapig ingyen fogható a Bonum TV

Az Antenna Hungária Zrt. és a BonumTV Kh. Np. Kft. megállapodása alapján 2020. március 18-tól április 14-ig a BONUM katolikus televízió minden MinDigTV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető valamint a mindiGO TV előfizetők részére ingyenesen hozzáférhető lesz. A BONUM, az EWTN katolikus világhálózat tagjaként 10 éve van jelen a magyar szolgálatotoknál, célja a lelki feltöltődés és információ biztosítása nézői számára.

 

A magyar katolikus televízió programja 2015. február 1-jétől került be a MinDig TV Extra Alapcsomag kínálatába.

 

A kódolatlan időszakba beleesik a Húsvét is, ezért a csatorna élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetíti Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A BonumTV nézői magyar nyelven hallgathatják meg Ferenc pápa húsvét vasárnapi beszédét és áldását is. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelkezései mellett a csatorna, minden nap 8:30-kor élő szentmisét, és liturgiát közvetíti, de folyamatos tájékoztatást ad a Katolikus Egyház legfrissebb rendelkezéseiről, híreiről a naponta 19:30-kor jelentkező EWTN Hírnök, a közösségek krónikája, Acél Anna és Mohai Gábor közreműködésével.

 

Reagálva a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedésekre, a BONUM élőben közvetíti azon hitéleti és közösségi eseményeket, melyeket az előttünk álló napokban lemondani kényszerülnek.

 

Információ és lelkiség a BonumTV képernyőjén március 18-tól kódolatlanul a MinDig TV hálózatán és ingyenesen hozzáférhető módon a mindiGO TV-n is.

 

Csatorna Programhely Multiplex
Bonum TV 74 E

 

A csatorna a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T/T2 tunerrel rendelkező tévékészüléken (függően attól, hogy az adott régió még DVB-T vagy már DVB-T2 rendszerben sugároz).

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott