Ugrás a tartalomra

A Hello HD kínálata is változik januártól

Hello HD logoMint a legtöbb szolgáltatónál, a Hello HD esetében is változást hoz a január a csatornakiosztás tekintetében, és már márciusi eseményekről is megtudhatunk részleteket.

A csomagstruktúrában is lesznek változások, de most csak a ki- és bekerülő csatornákat tekintjük át. Sajnálatos módon év végével megszűnik két magyar zenecsatorna is, ezért januártól már nem lesz a kínálat része a MusicPlus és a BestOfMusic, ezeken felül az Animal Planet csatornától búcsúzhatnak a Hello HD, a BTel és az OlcsóTV előfizetők, helyükre a SuperTV2, a Nóta TV és a SportKlub érkezik.

2013. márciusától várhatóan kínálatba kerül saját feladásban az MTV Hungary, illetve simulcrypt rendszerben, a keleti 13 fokról, az MTV Live HD.

Mivel a szolgáltató sávszélesség kapacitása korkátozott, ezért joggal gondolhatjuk, hogy a márciustól kínálatba kerülő MTV Hungary a Discovery Channel-t váltja, mivel a szerződési feltételekben olvasható egyéb kitételek ezt sugallják. A dtvnews.hu portál birtokába került információk alapján viszont az elméleti lehetőség márciustól is biztosított ahhoz, hogy kínálatban maradjon a Discovery Channel, hiszen egy további változás miatt felszabadul 2 Mbps sávszélesség.

Március 1-től már nem a keleti 9 fokról történik majd a FilmBox HD csatorna elosztása, a helyére érkező Duck TV HD pedig az eddig lefoglalt sávszélesség kétharmadával is beéri.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott