Ugrás a tartalomra

A magyar gyerekek rajzait is várja az ASTRA ötödik éve meghirdetett pályázatára

Astra logoOktóberben ismét elindul a SES ASTRA Tehetség pályázata. A SES S.A. nemzetközi rajpályázatát ötödik alkalommal szervezik meg Magyarország mellett Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában és Szerbiában. A pályázat idén az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetet támogatja.

A versenyre 8 és 15 év közötti gyermekek pályázhatnak a SES ASTRA alapításának 30. évfordulójára tervezett képeslappal, melyen bemutatják hogyan fejlődött a műholdas hírközlési technológia az elmúlt három évtizedben.

A pályaműveket az astratalent.eu weboldalra tölthetik fel 2015. október 1. és november 30. között.

A gyermekek rajzait egy szakértőkből álló művészeti zsűri értékeli öt nyertes pályamű kiválasztásával. A weboldalon leadott közönségszavazatok alapján a négy legnépszerűbb rajzot is díjazzák. A nyertesek értékes díjakat - tableteket, multimédia lejátszókat és távcsöveket – nyerhetnek.

"A gyermekek képviselik a legnagyobb értéket a világon. Kreativitásuk támogatása révén jobb jövőt teremthetünk mindannyiunk számára. A tavalyi pályázat eredményei felülmúlták várakozásainkat, bízunk benne, hogy idén még többen csatlakoznak felhívásunkhoz" – mondta Urszula Marzec, a SES ASTRA kelet-közép-európai régióért felelős marketing és kommunikációs vezetője.

"Nagyra értékeljük a SES ASTRA támogatását és az ASTRA Tehetség pályázatban résztvevő gyermekek segítségét. A pályázat segítségével felhívhatjuk a figyelmet tevékenységünkre és támogatást nyújthatunk a rászorulók részére világszerte" – tette hozzá Pavel Gruber az idei pályázat által támogatott szervezet, az Orvosok Határok Nélkül Csehországért felelős vezetője.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott