Ugrás a tartalomra

A magyar nyelvű MTV és a VIVA is visszatért a DIGI csatornakiosztásába

DIGI logoJanuár 24-től ismét nézhető a DIGI TV digitális kábel és műholdas platformjain a Viacom portfóliójába tartozó két tévécsatorna, az MTV és a VIVA. A két cég, a DIGI és a Viacom közti tárgyalások eredményesnek bizonyultak, hisz ezzel a Nickelodeon és a Comedy Central mellett a fiataloknak szóló MTV és a VIVA TV is elérhetővé váltak az előfizetőknek.

A DIGI és a Viacom közötti megegyezésnek köszönhetően előreláthatólag további 400-430 ezer háztartásban válnak ismét elérhetővé a médiacég fiataloknak szóló adói, a VIVA és az MTV.

„Míg az MTV jelenleg 1,65 millió háztartásban elérhető, addig a magyar zenecsatornát körülbelül 2 millió tévével rendelkező előfizető kíséri figyelemmel. Mindez azonban a január 24-től életbe lépő egyezség miatt megváltozik, legalább 20 százalékkal több háztartásban lesz nézhető a két tévécsatorna” – számolt be az eredményekről Bartosz Witak, a VIMN kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

Az MTV olyan sikersorozatokkal csábítja a nézőközönséget, mint a tiniknek szóló Kínos, a Beavis & Butt-Head, vagy éppen a botrányrealityk között előkelő helyet elfoglaló Geordie Shore – The Valleys kettőse. A VIVA a legújabb zenei klipek mellett pedig olyan saját gyártású produkciókkal ismertette meg a magyar nézőközönséget, mint A Stáb, a Megálló, a VIVA Chart Show, vagy éppen a Menny a Pokolba’.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott