Ugrás a tartalomra
Max4 logo

A MAX4 minden jelentős szolgáltató kínálatában elérhető lesz

A januári tesztadás után februárban indul a Network4 Csoport legújabb, földfelszíni terjesztésű csatornája, a MAX4. A vadonatúj szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású tartalmak gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő műsort.

 

Tovább bővül a Network4 Csoport. Magyarország legdinamikusabban fejlődő médiacége a meglevő hat lineáris csatornája (TV4, FILM4, STORY4, GALAXY4 szórakoztató csatornák, az ARENA4 és a MATCH4 sportcsatornák), valamint a NET4+ streamingszolgáltatása mellé indítja el legújabb csatornáját, a MAX4-et.

 

A MAX4 a Vodafone, a DIGI és Antenna Hungária kínálatában február elejétől már elérhető lesz, február folyamán pedig számos, közepes méretű szolgáltató csomagjaiba is bekerül. Az új csatornát márciustól a Telekom előfizetői is láthatják majd. A hirdetésértékesítés március 1-jétől indul. A MAX4 hirdetésértékesítő partnere az Atmedia, ugyanúgy, mint a Network4 Csoport többi csatornája esetén.

 

A Network4 csoport legújabb csatornája szórakoztató tartalmakat kínál minden korosztály számára. A MAX4 a 25 év feletti női közönség igényeire koncentrálva a legjobb tartalmi mixet nyújtja: romantikus és könnyed bűnügyi sorozatok, az amerikai és európai stúdiók legjobb filmjei, valamint saját gyártású produkciók váltják majd egymást.

 

A MAX4-en tér vissza a Galileo című infotainment műsor az ismert olimpikon, Gyenesei Leila műsorvezetésével. A Galileo egy igazi kultikus program, Németországban 1998 óta fut nagy sikerrel, Magyarországon pedig korábban a TV4-en volt látható. A tudományos ismeretterjesztő műsor hazai adaptációja a ProSiebenSAT1licensze alapján készül. A friss részekben a természettudományok, gasztronómia, utazás és az emberi történetek kerülnek középpontba, néhol szórakoztató, máskor komoly hangvétellel. A Galileo minden hétköznap 3-4 riporttal jelentkezik.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb csatornával bővül a tévéportfóliónk, és tovább növünk az egyik legtöbbet tévéző célcsoportban. Az új csatorna várhatóan tovább erősíti majd az Atmedia ratingszállítási biztonságát” - nyilatkozta Guttengéber Csaba az Atmedia ügyvezetője.

 

„Közönségarányunk és a piaci részesedésünk révén meghatározó szereplői vagyunk a hazai média világának. Az ARENA4 és a MATCH4 exkluzív sportjogokat szerzett az elmúlt időszakban, most pedig tovább erősítettük a kínálatunkat az entertainment szektorban is. A MAX4 egy olyan csatorna, amely méltó a szlogenjéhez: szórakoztatás kimaxolva” - mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott