Ugrás a tartalomra

A mindigTV GO-n is elérhető a Paramount+ videókínálata

Az Antenna Hungária és a ViacomCBS megállapodásának köszönhetően már a mindigTV GO Videótár előfizetői számára is elérhető a Paramount+ digitális videotéka tartalom. A Paramount+ videókínálatában a ViacomCBS-hez tartozó Paramount Network, Comedy Central, MTV és Nickelodeon tartalomstúdiók népszerű sorozatainak több száz epizódja nézhető korlátlanul bárhol és bármikor, akár mobil eszközökön is.

 

A Paramount+ a világ egyik legnagyobb televíziós tartalomgyártója, a ViacomCBS nemzetközi és hazai sikersorozatainak, valóságshow és gyerekműsorainak a válogatását kínálja, minden korosztály számára, magyar nyelven. A szolgáltatás folyamatosan frissülő kínálatában többek között olyan sorozatok lesznek bármikor és korlátlanul megtekinthetőek, mint a Yellowstone, A halottkém, a Tömény történelem, a Comedy Club vagy Bödőcs önálló estjei, a Pimp My Ride, a Kínos, a SpongyaBob Kockanadrág, a Lármás család, Dóra és barátai vagy a Mancs Őrjárat.

 

Az Antenna Hungária mindigTV GO platformon előfizethető  Videótár csomaggal  havi 1 199 Ft-ért érhető el a Paramount+ kínálatát is tartalmazó videós csomag.

 

A Paramount+ remekül kiegészíti és kiterjeszti a hagyományos televíziózást, a gyerekektől a felnőttekig mindenkinek lehetőséget teremtve arra, hogy kedvük és időbeosztásuk szerint rugalmasan válogathassanak a legváltozatosabb szórakoztató műsorok között – mondta el a megállapodás kapcsán Harsányi Gábor, a ViacomCBS közép-kelet-európai alelnök-vezérigazgatója. Hozzátette: az Antenna Hungáriával létrejött együttműködés jelentős előrelépést biztosít ahhoz, hogy ezentúl országszerte még több háztartás számára legyen hozzáférhető ez a szolgáltatás, akár önállóan is. A ViacomCBS a jövőben továbbfejleszti újszerű videoszolgáltatásait.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott