Ugrás a tartalomra
ViacomCBS logo

Egy csatornát megszüntet, egyet indít, egyet pedig átnevez a ViacomCBS

Búcsúzik az RTL Spike, érkezik a TeenNick, új nevet kap a Paramount Channel, valamint terjeszkedik a Paramount+.

 

A Big Picture online konferencián fajsúlyos bejelentéseket tett a ViacomCBS, mely több televíziós csatornát, illetve a streaming platformjukat is érinti.

 

Kivezetésre kerül a hazai televíziós csatornák palettájáról a fiatal felnőtteket megcélzó RTL Spike, és új csatornaként bevezetésre kerül a tiniket megszólító TeenNick (tehát nem kerül a TeenNick automatikusan az RTL Spike csatorna helyére, a szolgáltatóknak új szerződést kell rá kötniük). Megjegyzendő, hogy a nem túl erős nézettségű RTL Spike kivezetése racionális döntés, mint ahogy a TeenNick bevezetése is, hiszen jelenleg az összes tematikus gyerekcsatorna 4-14 éves nézettségének az 59%-át a 3 Nick csatorna adja, ez az első 3 legnézettebb gyerekcsatorna: Nickelodeon, Nick Jr. és TeenNick.

 

Változás lesz a mozicsatorna tekintetében is, az európai piacokon már sok helyen bevezetett Paramount Network elnevezést veszi fel a Paramount Channel.

 

A jelenleg még csak a Telekom kínálatában elérhető, nagy népszerűségnek örvendő Paramount+ elnevezésű streaming szolgáltatás is további nézőket hódíthat meg, hamarosan az akkor már mindigTV GO és mindigTV Premium névre átkeresztelt, az Antenna Hungária érdekeltségébe tartozó platformokon is elérhetővé válik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott