Ugrás a tartalomra

A Minimax után jön a C8

C8 logoAz új, szabadon fogható és hetente frissülő C8 csatorna bekerült a DIGI, a Magyar Telekom, a MinDig TV, a UPC és a UPC Direct kínálatába is.

A Chello Central Europe úgy döntött, hogy a Minimax adásideje után sugárzó Animax megszűnését követően, 2014. április 1-jétől maga tölti ki a felszabaduló esti műsorsávot. A minden nap, este 20:00 órakor kezdődő műsorfolyam C8 néven indul. Az Antenna Hungária és a Chello Central Europe megállapodása alapján az új csatorna az indulás napjától bekerül a MinDig TV kínálatába is.

Az este 20:00 és éjfél között látható, széles közönségnek szóló C8 egy rendszeresen frissülő műsorfolyam, mely a Chello csatornák műsorkínálatából kíván ízelítőt adni. A 8 csatornáról ízelítőként válogatott tartalom betekintést ad a sport-, gyermek-, film-, életstílus és szórakoztató tudományos csatornák műsorkínálatába azzal a céllal, hogy kedvet csináljon a tematikus csatornákat tartalmazó műsorcsomagok igénybevételéhez. A C8 adásideje 4 óra, minden nap este 20:00 és éjfél között látható, a reggel 06:00 és este 20:00 óra között sugárzott Minimax adásidejét követően.


A heti frissítésű C8 az induláskor műsorra tűzi a sokszoros díjnyertes Spektrum-sorozatot, „A Láthatatlan Madárfotóst”. A Receptdaráló Extrában újranézhetőek a legjobb fogások elkészítései, de lesz tinédzser-sorozat, valamint a legnagyobb formátumú színészek és rendezők különleges portréi is a C8-ra kerülnek. A filmes ajánlatban a „Szőr Austin Powers – Őfelsége titkolt ügynöke” című film szerepel, a sportrajongók pedig összefoglalókat követhetnek.

Az Antenna Hungária és a Chello Central Europe megállapodása alapján 2014. április 1-jétől a C8 csatornával bővül a 700-800 ezer háztartásban használt digitális földfelszíni televízió, a MinDig TV kínálata. Ezáltal a digitális földfelszíni szolgáltatás szabadon, előfizetés nélkül elérhető kínálata nyolc televíziócsatornára bővül, ezenkívül további 26 program – többek között a Minimax, Spektrum, Sport 1-2 – előfizetéses módon érhető el a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében.


A C8 április 1-jétől elérhető a UPC kábeltelevíziós előfizetői számára, és bekerült a UPC Direct műholdas televíziós csatornakiosztásába is. A DIGI és a Magyar Telekom szintén az indulás első napjától veszik fel kínálatukba az új, szabadon fogható csatornát.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott