Ugrás a tartalomra

A nap 24 órájában elérhető a Somogy TV

Somogy TV logo2011. december 12-től a Vidanet kaposvári előfizetői megszakítás nélkül követhetik nyomon a helyi híreket és eseményeket a Somogy TV egész napos adásán keresztül.

A Somogy TV és a Vidanet által kötött megállapodásnak köszönhetően 2011. december 12-től a Somogy TV a nap minden pillanatában elérhető a Vidanet kaposvári előfizetői számára. A Vidanet részéről már a kezdetektől fogva célkitűzésként jelent meg a regionális értékek támogatása és a helyi közösség összefogásának segítése. Ennek egyik eszköze, hogy előfizetőik számára minél több helyi csatorna elérést teszik lehetővé, biztosítva ezzel a közérdekű ügyekről történő informálásukat. A csatorna műsorai immáron nemcsak a megye 121 településén, hanem az egész régióban, Baranyában és Tolnában is elérhetők a nézők számára.

Ez év során a Somogy TV a Magyar Televízióval is szerződésre lépett, megerősítve ezzel műsorstruktúrájának tájékoztató jellegét és a csatorna közszolgálati felelősségvállalását. Így a Somogy TV nézői biztosak lehetnek benne, hogy nem maradnak le a mindennapjaikat érintő égető kérdésekről és a legfontosabb információkról.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott