Ugrás a tartalomra
Panasonic logo

A Panasonic bejelentette új OLED és 4K LCD televízióit

A Pinewood Studiosban tartott eseményen a Panasonic három új OLED és három új, középkategóriás 4K LCD televíziós terméksorozatot mutatott be a 2020-as kínálatból.

 

Az új OLED televíziók, a HZ2000, HZ1500 és HZ1000 sorozatok, mind támogatják a Dolby Vision IQ-t és a Panasonic eredeti Intelligent Sensing technológiájával ellátott Filmmaker Mode funkciót, amely sötét és világos nappalikban is képes hollywoodi színvonalú HDR képminőséget megjeleníteni. A Panasonic jól tudja azt is, hogy a nappaliban élvezhető tökéletes hollywoodi élmény nem csupán a képteljesítményen múlik, ezért a HZ2000 és HZ1500 OLED televíziók is innovatív, beépített, felfelé sugárzó hangszórókkal rendelkeznek, amelyek Dolby Atmos hangzással hoznak létre mindent körülölelő audioélményt. Valamennyi OLED modell a vezető hollywoodi fényelő szakember Stefan Sonnenfeld beállításaival alkotja a képeket és a tervek szerint UHD Premium tanúsítvánnyal is rendelkeznek majd. A fekete képkockák közbeiktatásával a mozgások megjelenítését is továbbfejlesztették az OLED televízióknál.

 

A Panasonic három új 4K LCD sorozatott is bemutatott: a HX940, HX900 és HX800 televíziókat, amelyek tovább folytatják a Panasonic élvonalbeli Dolby Vision és HDR10+ támogatását. Ennek az előnye leginkább a középkategóriás LCD televíziókon vehető észre, hiszen a dinamikus metaadatokat felhasználó HDR formátumok alacsonyabb fényerőt igényelnek és ezzel elkerülhető a panel natív fényerőszintjén belül lévő jelenetek felesleges tónustérképezése. A ma bejelentett valamennyi OLED és 4K LCD televízió gyárilag támogatja majd a Dolby Atmost is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott