Ugrás a tartalomra

A Paramount Channellel bővül a MinDigTv Extra Alapcsomagja

Paramount Channel logoMég több háztartásban lesz elérhető ezentúl a mozi szerelmeseinek a Paramount Channel. A Viacom mozicsatornája hivatalosan július 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjából az Alapcsomag kínálatába kerül át, de az előfizetők a bevezető időszakban már mostantól élvezhetik a legemlékezetesebb filmeket.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján 2016. július 1-jétől már a MinDig TV Extra Alapcsomagjában érhetik el az előfizetők a filmrajongókat szórakoztató Paramount Channel-t. A filmcsatorna a MinDig TV Extra Családi csomagjából kerül át az alacsonyabb havidíjú Alapcsomagba, így további több tízezer háztartásba juthatnak el a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók kortárs klasszikus filmsikerei és új sorozatai.

A MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői olyan emlékezetes és díjnyertes filmeket izgulhatnak végig már a júliusig tartó bevezető időszakban is, mint például az E.T, az Amerikai szépség, a Viharsziget, a Szindbád - A hét tenger legendája, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az angol beteg, Az élet szép vagy a Schindler listája. A sorozatrajongóknak is kedveskedik a Paramount Channel, például a Fekete vitorlák epizódjainak folyamatos vetítésével. Olyan klasszikus, és mindenki által kedvelt vígjátékok és romantikus filmek is érkeznek, mint az Ace Ventura, a Hölgyválasz, a Kate és Leopold vagy a Bérgyilkos a szomszédom.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott