Ugrás a tartalomra

A SES még több HDTV csatornát szolgáltat az M7 Groupnak Közép-Kelet-Európában

SES logoA SES S.A. (Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) a mai napon bejelentette, hogy az M7 Group műholdas televíziószolgáltató további kapacitásokra szerződött és meghosszabbította meglévő szerződését a SES Astra keleti 23,5 fokos pozícióból fogható, 3B műholdjára.

Az új, többéves szerződés értelmében az M7 Group látja el a cseh közszolgálati Česká Televize összes HD csatornájának, valamint az M7 Direct-to-Home (DTH) televíziós platformjának Skylinken keresztül biztosított, új HD csatornáinak műsorszórását Csehországban és Szlovákiában. A megújított, kapacitásbővítésről szóló megállapodás értelmében az M7 Group továbbra is a HD csatornák bőséges választékát biztosítja a Skylink nézőinek. A Skylink több, mint 2 millió háztartást ér el ezekben az országokban, és ezzel piacvezető a műholdas televíziós platformok között.

„A SES-sel kötött szerződésünk lehetővé teszi, hogy kiszolgáljuk azt a meglévő és egyre növekvő ügyféligényt, amely egyre jobb képminőséget és új, innovatív programokat vár a szolgáltatótól a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, illetve segítségével tovább erősíthetjük a pozíciónkat ezeken a piacokon, amelyeken kiélezett verseny folyik” – mondta Hans Troelstra, az M7 Group vezérigazgatója. „A SES mindig is megbízható partnerünk volt, hogy a nézőinkhez eljuttathassuk a minőségi televíziós élményeket, és örülünk annak, hogy ez a gyümölcsöző kapcsolat folytatódik.”

„Az M7 Group már régóta partnerünk, és nagy öröm számunkra, hogy folytatódik és bővül az együttműködésünk” – nyilatkozta Ferdinand Kayser, a SES kereskedelmi igazgatója. „Az M7 vezető helyet foglal el a HD felbontású műsorszolgáltatási szegmensben a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, és nagyon örülünk, hogy a megbízható műholdas szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk ehhez a sikerhez.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott