Ugrás a tartalomra
Spektrum logo

A Spektrum oktatási tartalmait kezdik sugározni határon túli magyar televíziók

A Spektrum saját gyártású, szórakoztatva oktató sorozatait kezdi vetíteni az Erdély TV és a vajdasági Pannon TV, 2020. április 6-a hétfőtől kezdve.

 

Az AMC Networks International – Central and Northern Europe a négy tantárgyban elkészített teljes „Brutális….” sorozatát bocsátja mindkét határon túl működő csatorna rendelkezésére.

 

Az Erdély TV hétfőtől szombatig minden nap, 16 óra 30 perctől vetíti a sorozatot, míg a Pannon TV minden hétköznap 19 órától. A „Brutális fizika”, „Brutális kémia”, „Brutális biológia”, „Brutális történelem” 2-2 évadát, összesen 32 epizódot most először láthatják az Erdély és a Vajdaság területén televíziót nézők. A Spektrum és a két határon túli, magyar nyelven sugárzó csatorna ezzel is igyekeznek segítséget nyújtani az iskolai távoktatáshoz.

 

A “Brutális…” egy szórakoztató formában tudást közvetítő sorozat, amely alapvető jelenségeket, tényeket, ismereteket mutat be, és magyaráz meg. Az egyes szériák négy különböző tantárgy köré csoportosulnak, ezek a fizika, a kémia, a történelem és a biológia. A Spektrum ígérete szerint a sorozat végére egyértelmű lesz: a fizikai szabályszerűségek, a kémiai jelenségek, a történelmi tények és természetesen a biológia törvényei nem csupán bárki által érthetőek, nap mint nap köztünk élő hétköznapi jelenségek, de szórakoztatóak is lehetnek. Ebben a sorozatban nincs sem katedra, sem tábla, sem könyv. Kérdés viszont lesz bőven, a válaszok pedig meghökkentő, látványos és egyedi módon érkeznek a Brutális sorozat csapatától. A sorozat tantárgyai brutálisan jó tanárokat kaptak, akik szórakoztatóan, látványosan és közérthető nyelven mutatják be a bennünket folyton körülvevő tudományt.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott