Ugrás a tartalomra

A Sport TV-n lesznek az Eb- és vb-selejtezők

Sport1 HD logoA Sport TV csatornáin lesz látható a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság és a 2018-as labdarúgó-világbajnokság összes európai selejtezője.

Ha nem akar lemaradni arról, hogy kedvenc európai labdarúgó-válogatottja miként jut ki a 2016-os kontinenstornára vagy a 2018-as világbajnokságra, akkor a következő négy évben a Sport1 és a Sport2 lesz a két kedvenc csatornája. A Sport TV ugyanis megvásárolta a 2016-os Európa-bajnokság, valamint a 2018-as világbajnokság összes európai selejtezőjét. Az UEFA-val kötött egyezség értelmében a Sport TV a magyar válogatott mérkőzései kivételével az összes kvalifikációs mérkőzést élőben tűzheti műsorára, míg a mieink találkozóit korlátlan számban ismételheti.

„Nagy öröm a számunkra, hogy a Bajnokok Ligája után újabb rangos sorozatban tudunk együttműködni az Európai Labdarúgó-szövetséggel. Azt gondolom, a mostani döntés az eddigi közös munkánk elismerése is. A régióért felelős vezetőként külön örömmel tölt el, hogy Magyarország mellett Csehországra és Szlovákiára is megszereztük ezeket a jogokat. Bátran állíthatom, a térségben a Sport TV megkerülhetetlen tényezővé lép elő, ha válogatott labdarúgásról beszélünk” – mondta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Az új korszak a lebonyolítási renden is érezteti hatását. Az eddigi péntek-keddi ütem megváltozik, és egy-egy fordulót három játéknapon (csütörtökön-pénteken-szombaton, illetve vasárnap-hétfőn-kedden) bonyolít le az UEFA. A mérkőzések a Bajnokok Ligája-találkozókhoz hasonlóan rögzített időpontokban kezdődnek, hétköznap 20:45-kor, hétvégén pedig 18:00-kor és 20:45-kor. A két sportcsatorna az élő közvetítéseken túl minden meccsről összefoglalót is sugároz, teljessé téve a „válogatott hetek” monstre futballprogramját. Ezen felül továbbra is a Sport1-en lesz látható minden kedden a forduló legjobb BL-mérkőzése, valamint a Bajnokok Ligája fináléja és az európai Szuperkupa-mérkőzés is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott