Ugrás a tartalomra

A SportKlub újra a T-Home kínálatában!

SportKlub logoHamarosan ismét fogható lesz a SportKlub a Magyar Telekom hálózatain.

A SportKlub 2009 óta a magyar sikersportágak elkötelezett híve. Soha annyi élő közvetítés magyar csapatok kézilabda, vízilabda mérkőzéseiről, soha annyi izgalmas hazai boksz, kosárlabda és jégkorong meccs nem került képernyőre egyazon kábeltelevíziós csatornán, mint amióta a SportKlub felkarolta a nagy hazai sportágak közvetítéseit.

A SportKlub számos magyar város számos sportcsarnokából, megannyi izgalmas mérkőzést közvetített az elmúlt években, és törekvése, kitartása meghozta gyümölcsét.

A SportKlub mára olyan elkötelezett nézőbázissal rendelkezik, melynek a csatorna miatt vált fontossá a hazai sportokban való tájékozottság és hiányolnák, ha a jövőben a magyar sikersportágakra épülő televíziós csatorna kikerülne előfizetői csomagjukból.

A SportKlub köszöni a különböző fórumokon érkező támogató leveleket és hozzászólásokat, melyek a Magyar Telekom korábbi döntésére érkeztek. Ugyanakkor köszöni a Magyar Telekomnak, hogy rugalmasan reagálva a helyzetre, döntését megváltoztatva ismét elérhetővé teszi a SportKlub televíziós csatornát a kínálatában.

Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a nézők pótolhatatlannak tartják csatornánkat. Örömmel jelenthetem, hogy megszületett a megállapodás a Magyar Telekommal, melynek köszönhetően a SportKlub hamarosan ismét látható lesz a cég hálózatain.” - nyilatkozta Enyedi András a csatornát üzemeltető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott