Ugrás a tartalomra

A STORY4 és STORY5 csatornák kódolatlanul érhetők el a MinDig TV nézőknek

2018. április 16-29. között a Digital Media and Communications és az Antenna Hungária megállapodása alapján kódolatlanul lesz elérhető a STORY4 és STORY5 műsora minden MinDig TV néző számára. Ebben az időszakban 750 ezer háztartásban premiereket és régi klasszikusokat egyaránt ingyenesen nézhetnek a MinDig TV nézők. Továbbá a két csatorna élő műsora a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz.

 

A STORY4 és a STORY5 izgalmas és romantikus műsorokat bemutató szórakoztató csatorna, amely 10 éve megbízható szereplője a magyar televíziós piacnak. A STORY4 kínálatában szerepelnek a legnépszerűbb Agatha Christie-krimik televíziós feldolgozásai, Miss Marple, Hercules Poirot és William Murdoch minden titkot felfedő nyomozásai. Az Esküdt ellenségek a 7. évaddal folytatódik. A filmsorozat a bűnügyeket szokatlan, egyedi perspektívából mutatja be: a bűnözőkéből. A Született feleségek 6-7. évadját is itt láthatják a nézők. A STORY5 pedig a kifejezetten nőknek szóló, erőszakmentes, szerelmes sorozatok otthona. Itt kerül adásba a Titkok Hídja című sorozat, amely a 20. század elején játszódik Spanyolországban. A történet Pepa, a bába sorsát meséli el, egy rendkívüli nőét, aki azért harcol, hogy megtalálja gyermekét, akit elloptak tőle születésekor, és hogy megtalálja az igaz szerelmet. A Story 5-ön kerül adásba a Heartland című kanadai sorozat 5. évada is, ami két testvér, Amy és Lou Flemming és nagyapjuk lovasfarmjukon játszódó életét mutatja be. Itt látható a Providence című sorozat 3. évada is. A sorozat főszereplője Sydney Hansen, akinek első látásra mindene megvan, sikeres plasztikai sebész Beverly Hills-ben, gazdag, gyönyörű és életvidám. De mikor hazamegy terhes húga esküvőjére, és anyja meghal a szertartás alatt, Sydney rájön, hogy valami hiányzik az életéből. Ezért megteszi azt, amire soha sem gondolt: visszaköltözik Providence-be...

 

A STORY4 és a STORY5 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint mindkét csatornánál elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

 

A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Csatorna Programhely Multiplex
STORY4 23 D
STORY5 41 E

 

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott