Ugrás a tartalomra

A Sundance Channel újabb filmrajongókhoz jut el

Sundance HD logo2015. június elsejétől a Sundance Channel a DIGI újonnan kialakított műholdas, prémium mini filmes csomagjában, a FilmMix-ben lesz elérhető. Az Egyesült Államokból indult, a független filmesek paradicsomaként legismertebb Sundance Channel most először mutatkozik be a szolgáltató kínálatában.

A FilmMix indulására különleges bejelentést is időzít a Sundance Channel: a filmcsatorna júliustól az idei Sundance Filmfesztivál alkotásai közül négy filmet is exkluzívan mutat be. Ez hagyomány a csatornánál, hiszen a nemzetközi presztízsű filmes szemle ünnepelt darabjait elsőként szerte a világon a Sundance Channel tűzi műsorára.  Július 4-én látható majd a „Christmas, again”, majd a további szombat estéken a „Chorus”, a „The Strongest Man” és a „Cloro” televíziós premierjei következnek.

A július további bemutatót is tartogat. Július 2-án indul az Emmy- és Golden Globe-díjas „Mad Men - Reklámőrültek” 6. évada a Sundance Channel műsorán. Az elismert drámasorozat a ’60-as években játszódik New Yorkban. Az új évadban a Madison Avenue minden hájjal megkent jóképű reklámszakembereinek és az őket körülvevő figyelemre méltó nőknek a története újabb szálakon folytatódik.

A Sundance Channel mellett a DIGI FilmMix csomagjába bekerült a FilmBox, a FilmBox Family és a FilmBox Plus is.  Az új filmcsomag bevezető akcióban július 1-től 3 hónapig minden új műholdas DIGI előfizetőnek díjmentesen érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott