Ugrás a tartalomra

A Telekom 2020. júniusi bónusz kínálata

A Kiwi TV egész júniusban bónuszcsatorna lesz a Telekomnál a lakossági IPTV és Sat TV-előfizetők számára valamint a TV GO-n, a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével, a TV2 Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően.

 

Ebben az időszakban nem csak a nagy kedvencekkel, de újdonságokkal is találkozhatnak a gyerekek. Országos tévépremierrel érkezik június 1-én A varázslatos iskolabusz újra száguld című mesefilm. A népszerű sorozat folytatásában Miss Mitzi húga, Fiona ül a volán mögé a Walkerville iskolában és izgalmas kalandokban, valamint tudományos mókában gazdag kirándulásokra viszi az osztályt. Minden nap 19 órától dupla részekkel száguld a különleges iskolabusz.

 

20 órától Szabó Gyula mesélővel a magyar népmesekincs történetei elevenednek meg a Magyar népmesék epizódjaiban. Utána pedig Aprajafalva kis lakóival találkozhatnak a kicsik: 20.30-tól dupla részekkel jön a Hupikék törpikék.

 

Hétköznap 16 órától a Gorcsok és Gumblik földjére kalandozhatunk, ahol egy távoli, elfelejtett völgyben tombol a csata jó és gonosz között. A három hős gumbli, Tink, Bounce és Willi kalandjait követhetik figyelemmel a kicsik. 17 órától Bitz és Bob jelentkezik Barkácsfalváról. Bitz, a fiatal lány kisöccsével, Bobbal imád barkácsolni. Játékaikkal, Purllel, Bevellel, Zippel és Poppal fantasztikus kalandokban vesznek részt. Barkácsfalván pedig mindig akad valami, ami javításra szorul. Legyen szó matematikáról, technológiáról, mérnöki dolgokról, Bitznek egyik sem jelent kihívást.

 

Hétköznap 18 órától Egérke, Oliver és barátaik, egy malac, egy jávorszarvas, egy kutya és egy macska mindig váratlan kalandokba keverednek a Ha kekszet adsz egy egérnek című mesében.

 

Hétvégenként 18 órától jön a JoNalu: Jo és Naya, a két izgága kisegér valamint Lu, azaz Ludwig, a kis bogár jóbarátok, akik Paul gyerekszobájában élnek, s igyekeznek megtanulni, hogy melyik játék mire való, sok mindent ellesnek azokból a dolgokból, amiket Paul csinál. 

 

19 órakor Trükkös Tom hívja a gyerekeket egy elvarázsolt világba. Tom egy átlagos, 8 éves fiúnak tűnik, de mágikus övének köszönhetően egy apró, ám hatalmas erővel rendelkező szuperhőssé változik. Képességének segítségével egy csodálatos elvarázsolt világba repíti magát, melynek lakói manók, bogarak és rakoncátlan kis gombák. Itt találkozik hűséges társaival, akik minden kalandjában vele tartanak.

 

Továbbá 2020. június 1. (hétfő) 12:00 óra és 2020. július 1. (szerda) 12:00 óra között a History csatorna is Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV és Sat TV-előfizetők számára valamint a TV GO-n, a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével a saját helyén, azaz a 87-es csatornahelyen.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott