Ugrás a tartalomra

A Telekom interaktív tévé-előfizetők száma meghaladta a 400 ezret

Telekom logoA minőségi tévészolgáltatás, az interaktív tévézés iránt növekvő ügyféligénynek köszönhetően a Telekom IPTV és Interaktív Sat TV (műholdas) szolgáltatásra előfizetők száma az elmúlt hónapok növekedését követően mára meghaladta a 400 ezret, és a dinamikus bővülés előreláthatólag 2014-ben is folytatódni fog.

A Telekom január végétől újabb három HD csatornával bővíti digitális kábel és IPTV kínálatát, így az előfizetők akár HD minőségben is nézhetik a Sport2 HD csatornát, a Bundesliga küzdelmeit az Eurosport 2 HD-n, illetve számos világhírű könnyű zenei koncertet az MTV Live HD adókon. Emellett már az HBO Pak előfizetői is nyomon követhetik az HBO Go tartalmait megfelelő internetkapcsolat esetén – mindezt csomagjuk részeként, díjnövekedés nélkül.

A Telekom további újdonsággal állt elő: a mai naptól országosan elsőként a Telekom digitális televíziós szolgáltatásain elérhetővé teszi a Fox, a világhírű Fox International Channels szórakoztató csatornáját. Az új adón olyan tartalmak új évadai is láthatók majd, mint a The Walking Dead vagy A Da Vinci démonai. Emellett a tévénézők hamarosan a Paramount Channel filmcsatorna műsorait is láthatják a Telekom TV szolgáltatásán: az új csatorna a világhírű hollywoodi stúdió kínálatából, valamint független forgalmazók filmjeiből válogat.

A folyamatos tartalomfejlesztések és a műsorszolgáltatókkal történő sikeres tárgyalások eredményeképpen a Telekom tovább emeli a Moziklub tartalmak – sorozatok és filmek – számát. Tervek szerint az év során olyan sorozatokat láthatnak újra a kedvező havidíjas filmcsomagra előfizetők, mint a Castle, a Lost vagy a Flashforwards.  A filmrajongók számára kialakított ajánlat segítségével körülbelül egy mozijegy áráért korlátlan alkalommal lehet a Videotéka meghatározott és folyamatosan frissülő alkotásai közül válogatni: tetszés szerint bele lehet „kóstolni” azokba, és ha valaki éppen másra vágyik, azonnal, pár gombnyomással elindítható egy új film a tévé képernyőjén.

A Telekom Videotékája egyéb meglepetéseket is tartogat: márciustól folytatódik, és az amerikai premiert követő 24 órán belül továbbra is láthatók lesznek a Bosszú (Revenge) és az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) sorozatok legújabb epizódjai a Videotékában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott